Holnap hazánkban is elstartol a Teen Wolf utolsó évada!

Ennél jobb hírrel nem is szolgálhatnék a szinkronnal nézők számára!

Nagy nap lesz a holnap a Teen Wolf rajongói számára, ugyanis az AXN Black végre 17.15-től műsorára tűzi a sorozat utolsó évadát, ráadásul napiban fog mindez megvalósulni, vagyis röpke két alatt le is fog menni a hatodik évad első fele, amely után természetesen szünet következik, mivel még Amerikában is csak valamikor a nyár folyamán fog képernyőre kerülni a második felvonás, amely az elsőhöz hasonlóan 10 epizódból fog állni, vagyis az eddigi információk alapján pont a jubileumi századik epizód lesz egyben a sorozatzáró is.

De visszatérve a magyar premierre, a hatodik etap első felében a szellemlovasok lesznek a középpontban, akik kitörölnek Scotték életéből egy hozzájuk nagyon közel álló személyt, ám a csapatot ismerve ezúttal sem fogják mindezt tétlenül végignézni, és felveszik a harcot. Az évadnyitó epizódról egyébként külön írtam egy kritikát, amelyet itt olvashattok el, bár javaslom csak holnap, a rész megtekintésére szakítsatok erre időt. 🙂

A  továbbiakban a csatorna által küldött Sajtóközleményt olvashatjátok el, de előtte akár csekkolhatjátok is az előzetest:


Országos tévépremier az AXN Black műsorán: Indul a Teen Wolf – Farkasbőrben 6. évada

Egy végzős vérfarkas mindennapjainak története

A legmenőbb vérfarkas, Scott McCall kalandjai folytatódnak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat legújabb évadában az AXN Black csatornán! Az immár végzős Scott és barátai újabb sötét és véres kalandok részesei lesznek, miközben a vizsgáikra is készülniük kell.

A vérfarkas imádók készüljenek fel lelkileg, mivel elérkezett a Teen Wolf az utolsó évadához. Magyarországon országos tévépremierként az AXN Black csatornán június 2-től futó hatodik lesz az utolsó, mindent eldöntő évad a sorozatból, amelyben minden titokra fény derül. A húsz részes szériában néhány régi arc is visszatér majd.

Scott McCall (Tyler Posey) átlagos középiskolás volt egészen addig, amíg egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseként (egy félbevágott lány holttestét keresték az erdőben) meg nem harapta egy vérfarkas. Élete ezután gyökeresen megváltozott, ahogy azt a sorozat eddigi öt évadán keresztül megismerhettük. A mindennapokban segítségére van Stiles, a legjobb barátja és a sötét múlttal rendelkező Derek is feltűnik az életében, aki szintén vérfarkas és Scott mentora lesz. A hatodik évad kezdő epizódjában Liam felfedez egy újabb ellenséget a középiskolában, míg a többiek a végzős vizsgákra készülnek.

A Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat hatodik évadának első része június 2-án 17:15-kor látható az AXN Black műsorán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük