Nyerő Páros, X-Faktor, VV: Augusztus 27-től startol az őszi műsorstruktúra az RTL Klubbon!

Celebekből ezúttal sem lesz hiány.

Lassan véget ér a nyár, így a kereskedelmi tévék is átállnak az uborkaszezonról a őszi műsorrendre, amikor is több új, illetve visszatérő formátummal próbálják elnyerni a nézők kegyeit, hogy aztán a nézettségi listák élén végezzen majd. Nem csinál másképp az RTL sem, bár azért az ő javukra van írva, hogy a TV2-vel ellentétben augusztusban sem ismételtek agyba-főbe, és három új sorozatot is bemutattak, amiből valójában csak kettő volt premier, de akkor is.

Na de augusztus 27-től fog igazán élesedni a versenyhelyzet, hiszen ekkortól lép életbe az RTL vadonatúj műsorstruktúrája. Kezdésként rögtön visszatér Sebestyén Balázs és Istenes Bence a képernyőre, hiszen indul a Nyerő Páros második évada, illetve egy új formátumot is kipróbál a csatorna, ami a Szenzációs Négyes címet kapta, és vasárnap esténként, tippre a TV2-es Sztárban sztárral egyidőben lesz majd képernyőn. De Bence ezúttal is duplázni fog, hiszen a Survivor negyedik évada is már csak bemutatásra vár, ugyanakkor a VV házigazdájaként már nem lesz jelen, Nádai Anikó ugyanis új partnert kap, de Gáspár Bea is lecserélésre került a Konyhafőnök VIP-ben, méghozzá egy férfira!

Minden kiderül, ha elolvassátok a lentebb található Sajtóközleményt, melynek forrása az RTL Sajtóklub.


Idén ősszel ezt nézed az RTL-en!

Szenzációs Négyes címmel vadonatúj, saját fejlesztésű showműsorral, a közönségkedvenc Nyerő Páros új évadával várja a nézőket az RTL Klub és már szeptemberben képernyőre kerül a saját gyártású sorozat, A mi kis falunk 3. évada is. Az ősz folyamán érkezik még a Survivor, A Konyhafőnök VIP, az X-Faktor 8., és elindul a ValóVilág 9 powered by Big Brother is.

A saját gyártású produkciók mellett hollywoodi mozisikerek országos televíziós premierjei erősítik a műsorkínálatot. Az RTL Most! folyamatosan bővülő kínálata újabb tartalmi elemmel bővül: a Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás a valóságshow-kra fókuszál.

NYERŐ PÁROS – Próbára tesszük a szerelmüket!

Augusztus 27-én a Nyerő páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt! A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa! Kilenc pár és kilencféle szerelem: másképp szeretnek, vitáznak, rajonganak, vágynak és mérgelődnek, mégis egyformán hisznek a kapcsolatukban.

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

A második évadban az alábbi párok szállnak csatába: Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál.

A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki augusztus 27-től minden hétköznap 19:00-tól várja a nézőket az RTL Klub képernyője elé.

SZENZÁCIÓS NÉGYES – A Generációk csatája

Szeptember 2-től az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik: a vasárnap esténként képernyőre kerülő Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket.

Az 50+ képviselői – Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila – rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek – Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila – elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok – Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali – lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók – Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence – bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

A generációk minden vasárnap újabb és újabb műfajú produkciókban mérik össze erejüket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a Generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó.

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri – Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee – és persze a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz.

A MI KIS FALUNK – Üdvözlet Pajkaszegről

Szeptember elsején, szombaton új évaddal tér vissza a közönségkedvenc A mi kis falunk is. Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei már az első két évadban rengeteg rajongót szereztek a sorozatnak, így 2018 őszén már a harmadik évaddal örvendezteti meg a nézőket az RTL Klub. A már jól ismert szereplők mellett új karakterek is felbukkannak majd: Nagy Sándor rendőrt fog alakítani, az pedig hamarosan kiderül, hogy kik érkeznek még a faluba, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

SURVIVOR – A túlélők viadala

A világ legsikeresebb túlélő show-ját most is a Fülöp-szigeteken forgatta a magyar stáb. A versenyzőkre idén még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak. A taktika és a kitartás játékában csak az viheti haza a 20 millió forintot, aki képes dacolni az éhséggel és a kegyetlen időjárási viszonyokkal, valamint úgy tudja manipulálni versenyzőtársait, hogy a végén ő legyen az egyetlen Survivor. A műsorvezető ezúttal is Istenes Bence.

A KONYHAFŐNÖK VIP 3. – A séfek csatája

A népszerű gasztro reality VIP kiadással és új, még fordulatosabb formában kerül a képernyőre. A két Michelin-csillagos séf – Sárközi Ákos és a Sanghajból a műsor kedvéért hazaérkező Rácz Jenő – hírességekből válogatják ki csapatuk tagjait, és döntenek a versenyben maradásukról is. A séfeket Fördős Zé és az előző évadokból már ismert zsűritagok is segítik. Csak egyvalaki lehet A Konyhafőnök VIP és a 10 millió forint nyertese! A műsor házigazdája Fördős Zé lesz.

X-FAKTOR 8.

A nézők körében eddig is hatalmas sikereket elért X-Faktor már a 8. alkalommal keresi azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató adások, a Tábor, majd a Mentorház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak, és melyik zenekar, vagy egyéni előadó lesz az, akiben annyira erős az a bizonyos X, hogy megnyerje az X-Faktor 8. szériáját. Az élő adások egészen fordulatos és új szabályrendszerrel még több izgalmat kínálnak majd.

A műsor házigazdája Kiss Ramóna lesz, a négy mentor – a Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti – személye változatlan.

VALÓVILÁG 9 powered by Big Brother

ValóVilág története 16 éve kezdődött, most pedig új házigazdákkal jön a 9. évad! Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba! Öröm, botrány, szerelem és a végén a 9. győztes, aki mindent visz! A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb!

ORSZÁGOS TELEVÍZIÓS PREMIEREK

A teljesség igénye nélkül az alábbi mozisikerek országos televíziós premierjeire számíthatnak az RTL Klub nézői 2018 őszén: Kincsem, Amerika Kapitány: Polgárháború, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Tarzan legendája, A dzsungel könyve.

RTL MOST!

Az RTL Most! Magyarország egyik legkorszerűbb videós platformja, ahol egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna is várja.

A telenovella-rajongók számára létrejött SzeressMost!, illetve a humoros tartalmakat kínáló NevessMost! – mellett augusztusban elindul a Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás is, ahol valóságshow-k újszerűen feldolgozott tartalma várja azokat, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a ValóVilág, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

Az RTL Most! innovatív, ugyanakkor egyszerűen használható felülete rendkívül népszerű a felhasználók és a hirdetők körében: havonta 400 ezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. A platform látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videómegtekintést generáltak.

(Képek forrása: RTL Sajtóklub/Sárosi Zoltán, Meister Natália, Rácz Tamás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük