The CW: Csekkoljátok az ősszel visszatérő sorozatokhoz készült promóciós videót!

A csatorna marketingesei ismételten odatették magukat.

Bár eddig nem nagyon hangoztattam, de mindig is nagyon díjaztam azokat a The CW csatornapromóit, amiben az aktuálisan képernyőn lévő sorozatait szokták reklámozni. A szerkezetét nézve egyszerűnek tűnik az egész, mégis ötletes, arról nem is beszélve, mennyire egyedi, hiszen a többi országos csatorna általában nem szokta ily módon hirdetni a kínálatukat.
Minden ilyen kis videóhoz tartozik egy rövid, de annál lényegre törőbb szlogen is, ami az elmúlt években TV Now volt, ám a mostani promóció egy új jelmondatot kapott, mégpedig a Dare to Defy-t, ami magyarul lefordítva nagyjából Merj szembeszállni-t jelent.
Nem is húzom tovább a szót, inkább csekkoljátok ti is a videót:

Bónuszként pedig egy másik videót is megosztanék veletek, ami szintén a visszatérő sorozatokról szól, ám ez esetben az adott széria jelenetei közül válogattak a marketingesek, és mivel májusban készült az ajánló, ezért nyilvánvalóan a tavalyi tévés évadban adásba került részekből láthatóak a jelenetek egy percbe sűrítve, azért a hamarosan debütáló újoncokat is sikerült belevarázsolni. Szóval, a végeredmény szerintem igencsak figyelemfelkeltő lett, ha van még egy percetek, nézzétek meg ti is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük