Breaking News: Pilotberendelést kapott a The Middle spin-offja!

Még egy lépéssel közelebb került a sorozatberendeléshez.

Két hónappal ezelőtt röppent fel legelőször a hír, amely szerint kilátásba került egy Sue központú The Middle spin-off elkészítése, akkor az ABC próbálta összeállítani a stábot keresni egy megbízót, aki esetleg legyártaná a pilotot. Ám azóta hiába keresgéltem szinte napi szinten a világhálón újabb hírek után a projekttel kapcsolatban, nem találtam semmit sem, leszámítva egy kis nyúlfarknyi részt még a múlt hónapban, amikor is a TVGuide megbízható forrásokra alapozva állította, hogy a Roseanne kaszája után berendelt The Connerst követően napokon belül pozitív bejelentést tehet a csatorna a The Middle kapcsán is.

Nos, úgy látszik, nem tévedtek olyan nagyon, hiszen a mai napon a Sue Hecket alakító színésznő, Eden Sher erősítette meg a TVLine csapatának, mégpedig az idei Comic Con keretein belül, hogy a pilot már rég berendelésre került, sőt, ha minden igaz már javában forgatják is, az epizódra pedig visszatért a The Middle kreátora, DeAnn Heline mellett több régi stábtag is, ergó tényleg mindent megtesznek a siker érdekében. Ha pedig az ABC fejeseinek is bejön majd az írók által elképzelt történet, akkor végre megkaphatja a sorozatberendelést is, és akár még az ősszel startoló 2018/2019-es tévés évadban bemutatkozhat a sorozat, természetesen csakis a midseasonban.

A sorozat egyik legjobb karaktere Sue volt – legalábbis szerintem 🙂

Eden Sher egyébként elárult némi titkot a történettel kapcsolatban is, amely szerint már a pilot során számíthatunk némi időugrásra, vagyis Sue már semmiféleképpen nem lesz egyetemen, ugyanakkor még attól a bizonyos esküvőtől is távol lesz, ami még ugyebár a The Middle utolsó epizódjában valósult meg. Arra azonban nem tért ki, hogy rajta kívül visszatér-e még más rég nem látott karakter, akár családtag is, de tudjátok mit, engem most ez pont nem érdekel, inkább majd ki ugrok most a bőrömből, amiért több hét után végre kiderült, hogy egyáltalán nem halott a projekt. Most inkább csak továbbra is szorítok azért, hogy ha már idáig eljutott ez a spin-off, akkor tényleg megkapja az esélyt, hogy a nézők előtt is bizonyítson az első évadával! 😉

Végezetül alább megtalálhatjátok az ominózus videót is, érdemes megnézni, már csak abból kifolyólag is, hogy lássátok Eden mekkora csodálattal és szeretettel beszél a pilotról és a karakteréről, ahogy azt is elárulta, hogy már a The Middle utolsó évadának idején tervbe volt-e véve ez a spin-off vagy sem:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük