Jövőhéten végre hazánkba is bemutatásra kerül a Hé, Arnold tévéfilmes folytatása!

Jövőhéten vasárnap mindenképpen érdemes lesz a tévé képernyője elé tapadni.

Ugyan közel egy évet kellett rá várni rá, de végre-valahára a hazai Nickelodeon is műsorára tűzi a 2000-es évek elején futott, itthon is igen népszerű Hé, Arnold! hőn áhított tévéfilmes folytatását. A filmet tulajdonképpen fel lehet fogni afféle zárásként is, hiszen sok olyan kérdést megválaszol, amelyek esetleg felmerülhettek az öt évad során, még a legégetőbbre is, amely Arnold eddig sosem látott szüleivel kapcsolatos.

A történet egyébként az ötödik évad fináléját követően két évvel később veszi fel a fonalat, tehát Arnoldék immáron hatodikosak, ám higgyétek el, ha azt mondom, hogy semmit sem változott a csapat, és ezt természetesen csakis jó értelemben értem. Én már tavaly megnéztem angolul a filmet, és nekem nagyon bejött, úgyhogy, ha még nem döntöttétek el, hogy érdemes lesz-e jövőhét vasárnap 11:40-kor a Nickelodeonra kapcsolni, akkor ide kattintva elolvashatjátok a spoliermentes kritikámat.

A premiert egyébként eddig egyelőre csak egy félperces videóval konferálja fel a csatorna, amelyet a Gyerek-Világ jóvoltából ti is megnézhettek alább. A szinkronhangról azonban az ajánlóban sem hullt le a lepel, de remélhetőleg a régi hangok többsége vissza fog térni erre a másfél órára, és így míg a szülők számára igazi nosztalgiafaktorrá válhat a film, addig a gyerekeiknek bemutathatják, hogy mit is néztek anno a saját gyerek/tinikorukban. 😉

https://www.facebook.com/GyerekVilag.hu/videos/1013239182172929/

2018.07.08. Vasárnap 11:40 Nickelodeon – Hey, Arnold: The Jungel Movie (Hé, Arnold: A dzsungelfilm)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük