Véget ért A Nagy Duett és a Kismenők, győzteseket hírdetett a TV2!

Ezen a hétvégén fináléztak a csatorna tavaszi showműsorai.

Szombaton este a Kismenők köszönt el a nézőktől, amelyet végül az énekespalánta, Szabó Bence nyert meg. Személy szerint nagyon örülök Bence győzelmének, hiszen egyértelműen megérdemelte, és bízok benne, hogy a későbbiekben fogunk még hallani felőle illetve a többiekről is. A fináléról külön nem tervezek írni kritikát, a múlthéten mindent már elmondtam a véleményemet a műsorfolyamról, amihez továbbra is tartom magam.
Alig fél órája A Nagy Duett negyedik szériája is véget ért, amelyet végül nagy örömömre Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia győzelmével zárult. A kilenc hét alatt nyújtott produkciók alapján egyértelműen ők nyújtották a legsokoldalúbb és legmeglepőbb előadásokat, őket pedig szorosan Kulcsár Edina és Hevesi Tamás követte, éppen ezért azzal is ki lettem volna békülve, ha végül az utóbbi párosnak ítéli oda a nézők az első helyezést.
A TV2 tavaszi nagy showműsorai tehát véget értek, éppen ezért Hétfőtől már nyári programstruktúrába kapcsol a csatorna, ami inkább ismétlésekkel lesz tele, de ne feledjétek, hogy ősszel érkezik a Sztárban sztár illetve a Star Academy, amiket én már most nagyon várok. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük