Schobert Norbi és Keresztes Ildikó búcsúzott a Finálé előtt

Jövőhéten véget ér a negyedik széria.

A Kismenőkkel ellentétben A Nagy Duett ezúttal is adásban volt, amelyben összesen öt páros lépett fel a színpadra, és mivel már ennyire kevesen vannak még versenyben, ezért mindenki duplázott,azaz két-két produkciót láthattunk a párosoktól. Míg az elmúlt hetekben mindig voltak olyanok, akik teljesítményére lehetett panaszkodni, addig most már mindenki odatette magát, köztük Kucsera Gábor is, akinek kellett ugyan hét hét, mire belerázódott, de megérte, hiszen főleg a második produkciójuk során lehetett tapasztalni fejlődést a kajakoson.
Hiába élveztem nagyon a látottakat, sajnos ezúttal is búcsúzni kényszerültünk egy párostól, így Schobert Norbi és Keresztes Ildikó már biztosan nem lesz ott a jövőheti fináléban. Őszintén szólva bár sajnálom a kiesésüket, nagyon nem bánkódok miattuk, hiszen hétről-hétre ugyanazt a szórakoztató színvonalat hozták, míg a többiek esetében érzek fejlődést a kezdetekhez képest.

Jövőhéten tehát véget ér A Nagy Duett negyedik évada, a fináléban pedig a még versenyben lévő négy páros már három produkcióval lépnek fel, amelyből az egyiket maguk határozzák, mégpedig azok közül a dalok közül választhatnak, amelyet egyik csapattársuk már előadott egyszer. Kíváncsian várom már a végeredményeket. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük