Utoljára tér vissza ilyen formában Shondaland sorozatai az ABC képernyőjére

Két hét múlva visszatérnek a drámai sorozatok!

Shonda Rhimes nagyon érti a dolgát, hiszen az elmúlt 12 évben több sikeres sorozatot is készített az ABC számára, éppen ezért ért kisebb meglepetésként a pár hete érkezett hír, amely szerint “csatornát váltva” leszerződött a Netflixhez, így ezentúl a streaming szolgáltató számára fog fejleszteni új sorozatokat. Mindez azonban a jelenlegi sorozatait nem veszélyezteti, ráadásul a Grey’s Anatomy, Scandal és a How to Get Away with Murder mellett a még májusban berendelt újonc széria, a For the People is elstartol még ebben a tévés évadban, és ne feledkezzünk meg a nemrég bejelentett második Grace klinika spin-offról sem, amelyben a tűzoltók lesznek a középpontban és nagy valószínűséggel csak 2018 második felében kerül majd képernyőre.

Addig is érdemes egy kis figyelmet szentelni a Ellen Pompeo, Kerry Washington és Viola Davis szériáira, amelyek egészen pontosan szeptember 28-án térnek vissza, ám ebben a formában sajnos utoljára, hiszen azt már régóta tudni lehet, hogy a Scandalnak a hetedik évada egyben az utolsó is lesz, amely egyébként 18 epizódból fog felépülni.

Személy szerint sajnos kisebb lemaradásban vagyok, elsősorban a hektikus magyar vetítések miatt, a Grace klinikából például a kilencedik évadot láttam utoljára, míg a Botrányt a harmadik évadnál hagytam abba. Egyedül a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? esetében vagyok napirenden, amit okulva a történtekből már a pilot óta felirattal nézek. De előbb vagy utóbb biztosan behozom a lemaradásom, és a korábbi évadokból kiindulva egy intenzív ám annál nagyszerűbb darában lesz majd részem, nem igaz? 🙂

A közelgő premier kapcsán két rövid videót is készített a csatorna, a továbbiakban ezt tekinthetitek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük