Már a második dala jelent meg a Star Academy nyertesének!

Mikről le nem lehet maradni ebben a rohanó világban.

Emlékeztek még a TV2 showműsorára a Star Academy-re, amelyben megpróbálták ötvözni a beköltözős reality-t a tehetségkutatással? Nem?! Nos, egyáltalán nem csodálkoznék, ha az utóbbi lenne a válaszotok a kérdésre, mivel 2016-ban minden szempontból bukás volt a műsor, ami sajnos az én tetszésemet sem nyerte fel, többek között az általában gyengén teljesítő versenyzők miatt sem. Anno több iromány is született róla a blogon, amelyeket nosztalgiázás gyanánt ide kattintva találhattok meg.

A Star Academy győztese végül Szőcs Renáta lett, aki viszonylag kiemelkedett a mezőből, mintha ő teljesített volna a legbiztosabban hétről-hétre. Nemrég a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett az ifjú leányzó, ahol amellett, hogy elárulta, a pénznyereményéből bizony még mindig van, azt is bejelentette, hogy megjelent a második dala, Éjfél címmel. Egészen idáig azt sem tudtam, hogy már az elsőn is túl van, pedig utánakeresve valóban rég elérhető már a Nem felejtem el, egészen pontosan október óta. Bár én nem sűrűn hallgatok rádiót, de kétlem, hogy sokszor megfordult volna az éterben, ergó Reninek sokat kell még letennie az asztalra, ha valóban az éneklésből szeretne megélni.

Ami pedig a dalokat illeti, sajnos eléggé a középszer kategóriába esnek, az Éjfél esetében ráadásul a hangzásvilágában kicsit hajaz a 2016-os X-Faktor győztes, Opitz Barbi eddigi munkásságára. Maga a videoklip mindkét esetben bravúrosra sikeredett, remekül kihasználták Reni természetes adottságait, szóval eléggé felemás érzéseim vannak most. Összességében azért egyáltalán nem rosszak a dalok, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezentúl naponta meg fogom hallgatni. Azt viszont bátran kimerem mondani, hogy tetszik az az irány, amelyen elindult Reni, és remélem hamar a saját hangjára talál, és sokat fogunk még hallani róla.

A továbbiakban először az első, majd pedig a második szerzeményét tudjátok megnézni és/vagy hallgatni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük