Vajon mikor fog folytatódni A Grace klinika és a The Originals hazai vetítése?

Megpróbáltam kideríteni, hogy mégis mikor várható a folytatás.

Napra pontosan tegnap volt két éve, hogy a nagy csatornafejlesztés keretein belül a TV2 Csoport elindította sorozatcsatornáját a Prime-ot, ami indulása óta majdhogynem folyamatosan vetít legalább két-három premier sorozatot hetente – a csúcs eddig azt hiszem a hat volt.

Többek között olyan szériák kerülhettek a csatorna által a szinkronosan követők elé, mint a Scream Queens, Gotham, Star, The Originals, 9-1-1, de az NCIS és társai is ide költöztek át az anyacsatornáról. Továbbá, az RTL által anno passzolt Grace klinika is itt tért vissza pár év kihagyással a hazai képernyőre, amelynek 11. évada jelenleg is látható, ám pont a jövőhéten fog finálézni, így gondoltam megkérdezem az illetékeseket, hogy van-e esély a folytatásra. Ugyanezt tettem a The Originals esetében is, lévén októberben már a spin-off sorozata fog elrajtolni a HBO-nak köszönhetően, illetve a Vámpírnaplók sorsa is rendeződni látszik.

Felkeresésemre 24 órán belül választ is kaptam, ám sajnos nem szolgálhatok túl jó hírekkel, a csatorna sajtóképviseletének elmondása alapján ugyanis nem tudott konkrét információkkal szolgálni, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy az elkövetkezendő időszakban, tippre már idén nem tervezik folytatni egyik sorozatot sem.

 

Arra sem tért ki, hogy egyáltalán megvették-e már a folytatást vagy sem, amit azért igazán elárulhattak volna, pláne annak fényében, hogy A Grace klinika jövőheti epizódja “A sorozat befejező epizódja”-ként van titulálva, ami egyből azt sejteti, hogy nem jött be a csatorna számítása a sorozattal kapcsolatban, és az alacsony nézettségre hivatkozva, inkább ők is passzolják a sorozatot.

De, hogy azért valami pozitívumot is mondjak, nem kell félni attól, hogy ismétlés venné át Meredithék megüresedett helyét,  ráadásul még az orvosos tematikánál is megmarad, érkezik ugyanis a The Resident első évada, ami stílszerűen A rezidens magyar címet kapta. Az amerikai FOX-on is csak idén januárban indult sorozat főszereplői között igazi sorozatveteránokat találunk, elég csak Matt Czuchry-ra (Gilmore Girl, A férjem védelmében), Emily VanCampre (Everwood, Testvérek, Bosszú), valamint Manish Dayalra (90210) gondolni. A sorozat pilotját már én is megnéztem, ami annyira bejött, hogy régóta tervbe van véve a folytatás, talán a Trónok Harcát követően is pótolom hiányosságomat. 🙂

The Resident (A rezidens) – Premier: 2018. Szeptember 19. szerda 23:00 Prime

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük