Casting hírek 3.0 – Lesz néhány változtatás a Riverdale második évadában

Lesz pár változtatás a folytatásban.

Bár még véget sem ért a Riverdale első évada – a jelenleg képernyőn lévő CW szériái közül elsőként, május 10-én fog erre sor kerülni – máris két jelentőségteljesebb castinggal kapcsolatos hír látott napvilágot az elmúlt napokban, amelyek bizony erősen kihathatnak majd a történet alakulására, éppen ezért gondoltam mindenképpen megér egy külön posztot.

Elsőként egy jó hírrel szolgálhatok nektek, hiszen végre arcot kaphat egy olyan karakter, akiről már sok szó esett eddig a sorozatból. Nos, a hűséges rajongók ennyiből gondolom már kitalálhatták, hogy Veronica édesapjáról, Hiram Lodge-ról van szó, akit Mark Consuelos fog életre kelteni. Érdemes azonban megjegezni, hogy ez még erősen változhat a későbbiekben, hiszen a színész jelenleg is szerződésben áll a Pitch stábjával, amelyben állandó szereplő volt, tehát ha aFOX mégiscsak úgy dönt, hogy berendeli a széria második évadát, akkor természetesen utóbbi fog prioritást élvezni, ami azt jelenti, hogy a The CW kénytelen lesz újracastingolni a szerepet. Mark egyébként nemcsak a Pitch miatt elfoglalt színész, hiszen az NBC nyáron érkező The Night Shift negyedik évadában is kiemelt szerepet kapott, de gondolom ez esetben a jogi akadályok már játszanak annyira fontos szerepet, ráadásul mivel az év különböző időszakában fut a két show, így a forgatások is jobban összeegyeztethetőek.

A jó hír után egy kevésbé jót is közölt a stáb, amely Ross Butler karakterével kapcsolatos. A készítők ragaszkodtak ahhoz, hogy Archie fő riválisa, Reggie a második évadban nagyobb szerepet kapjon, vagyis több részben legyen jelen, Ross azonban ebben nem tudott partner lenni, többek között azért sem, mert a Netflixen nagy sikerrel futó 13 Reasons Why egyik állandó szereplője, amelynek egyre nagyobb az esélye a második évadra, ha pedig ez tényleg megvalósul, akkor értelemszerűen nem lehetett volna összeegyeztetni a két forgatást. Reggie szerepére tehát jelenleg is keresik az új színészt, aki természetesen már csak a második etapban fog feltűnni.

Egyelőre ennyi bizonyos az ősszel adásba kerülő második etappal kapcsolatban, ám mivel ennyire messze van a debütálás, ezért a nyár folyamán még több információ morzsát ejthet még a stáb. Addig is javaslom inkább koncentráljunk az első évadra, amelyről természetesen írok majd kritikát valamikor a nyár folyamán. Addig is az első részről megírt véleményemet itt tudjátok elolvasni. Szerintem mindenképpen megéri egy próbát tenni a sorozattal. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük