Younger: Tovább folytatódik a Szex és New York készítőjének sorozata, miközben egy új projektbe is belevág!

Jövőre is lesz mit nézni.

Három évvel ezelőtt indult útjára a Younger, amely nemrég fejezte be ötödik évadát, így joggal várható volt már az, hogy döntés szülessen a folytatással kapcsolatban, pláne annak fényében, hogy az eltelt évek során rendszerint a TV Land már akkor bekérte a következő etapot, amikor kvázi még az aktuális sem rajtolt el.

Nos, minden jel arra mutat, nem véletlenül kellett ennyi idő várni ezúttal a folytatás berendeléssel, a frissen berendelt és jövő tavasszal debütáló hatodik évad ezentúl a Viacom csatornacsalád egy másik ágán, a Paramount Network képernyőjén kerül majd adásba. Mindemellett pedig egy új sorozattal kapcsolatban is megállapodott a csatorna vezetősége a Younger kreátorával, Darren Starral, aki olyan nagysikerű sorozatokat készített és/vagy közreműködött az eltelt évtizedek során, mint a Melrose Place, Beverly Hills 90210 és annak a kvázi folytatása a 90210 vagy éppen a Szex és New York.

Arra szerintem nem kell kitérnem, hogy az előbb említett szériákban mennyire fontos szerepet kapott a női egyenjogúság és az ezzel kapcsolatos témák, éppen ezért sem meglepő, hogy az egyelőre 10 részes berendelést kapott Emily in Paris dramedy-ben is egy nő, egészen pontosan a húszas évei közepén járó Emily lesz a középpontban, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor egy visszautasíthatatlan állásajánlatot miatt kénytelen lesz Párizsba költözni. Ebből adódóan kénytelen lesz a számára idegen városban található életviteléből adódó kihívásokkal szembenézni, m9közben a karrierje, új barátságok kialakítása és szerelmi élete között zsonglőrködik. Ugye mennyire érdekesen hangzik? 🙂

Az új sorozat forgatása egyébként 2019 elején kezdődik, és leghamarabb majd nyáron kerülhet adásba, talán majd a Younger vadonatúj időpontjának megüresedett helyére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük