A Dal 2017: A középdöntők időpontjain változtatott az MTVA

Egy hétvégén kerül megrendezésre a két élő show.

Mint az ismeretes, a sajnálatos veronai buszbaleset bekövetkeztével, kegyeleti okokból elmaradt múlthét szombaton A Dal 2017 második elődöntője, így már akkor sejthető volt, hogy borulni fog az előre kiadott menetrend, ám a nemrég kiadott információk szerint kiderült, hogy a döntő ugyanúgy február 18-án kerül megrendezésre, ellenben az elődöntőkön részvevő versenyzők sorrendje valamint a középdöntők időpontja változott.

A holnapi adásban az eredetileg is ekkorra tervezett tíz előadó lép majd a színpadra, vagyis AnnaElza feat. Kása Juli, Chase, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Mrs Columbo, Mujahid Zoltán, a Peet Project, Peter Kovary & The Royal Rebels, Szabó Ádám valamint Tóth Andi fogja megmérettetni magukat, és közülük természetesen hatan juthatnak tovább a középdöntőbe.

A múlthéten elmaradt második elődöntő résztvevői tehát február 4-én kerülnek adásba amikor is Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova és Zävodi + Berkes Olivér. formáció fognak “megküzdeni” a továbbjutásért.

A középdöntők tehát az ezt követő héten kerülnek megrendezésre, vagyis péntek este az első, szombat este pedig a második része. Személy szerint jobbnak láttam volna, ha péntek helyett inkább vasárnapra időzítik a pótlást, hiszen addigra a SuperTV2 népszerű showműsora, a Sztárban sztár + 1 kicsi is kifut, mindenesetre kíváncsi leszek, hogy péntek este mégis mennyi nézőt lesz majd képes a képernyő elég ültetni az közmédia.

A fináléra pedig  ahogy már említettem, az eredetileg is tervezett február 18-án kerül sor, amikor is végleg eldől, hogy ki fogja hazánkat képviselni az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet ugyebár Ukrajnában rendeznek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük