Lehullt a lepel a Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagjairól!

Két hét múlva lesz a a rajt a SuperTV2 képernyőjén!

A nyár végén beindított nagy program-invesztíció eredményeképpen már régóta lehetett tudni, hogy hamarosan elindul a csatorna legsikeresebb showműsorának, a Sztárban sztár “spin-offja”, a Sztárban sztár + 1 kicsi, amelyben ugyebár az első három széria versenyzői fognak színpadra lépni már jól ismert gyerekekkel. Első tippre én Az ének iskolája illetve a Kismenők énekespalántáira számítok, illetve reménykedem, de a versenyzők pontos névsora most vasárnap fog kiderülni, mégpedig a Sztárban sztár negyedik évadának fináléjában!

Míg tehát az énekesekről továbbra sem lehet tudni sok mindent, addig a négyszemélyes zsűriről a mai nap folyamán végre lehullt a lepel. Ábel Anita és Csobot Adél mellé Rákóczi Ferenc és Pély Barna csatlakozik, hogy hétről-hétre véleményezzék az átalakulásokat, a műsorvezető pedig Till Attila lesz.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, mely természetesen a SuperTV2 Sajtóosztályáról származik.

szatban-sztar-1-kicsi


Nagyágyúk a SuperTV2 új showjában

November 27-én indul a SuperTV2 legújabb showműsora, a Sztárban sztár + 1 kicsi. Az ország házibulija ezúttal gyerekénekesekkel bővül, Ábel Anita és Csobot Adél mellett pedig Rákóczi Ferenc és Pély Barna alkot véleményt a sztárpárokról.
A formátum különlegessége, hogy ezúttal a Sztárban sztár eddigi évadainak hírességei lépnek színpadra olyan gyereksztárokkal az oldalukon, akiket már ismer a nagyközönség. Közkedvelt duetteket adnak elő, népszerű formációk bőrébe bújnak, de olyan is lesz majd, hogy ugyanazt a karaktert alakítják, tehát az adott világsztárból áll majd egy nagy és egy kicsi a színpadon. A felnőtt szereplők ugyanakkor nem csak duettpartnerek lesznek, hanem a segítőik is, hiszen ők már az utánzás nagymesterei. A műsorvezető Tilla lesz.
Rákóczi Ferenc nagy örömmel vállalta a zsűri szerepét:
szatban-sztar-1-kicsi-rakoczi-feri
Szeretem az élményfaktort, amit ilyenkor kapok: ha egy produkció – ami mögött komoly munka van – megríkat, megnevettet, meglep, azt mindig vágyom. Ráadásul a gyerekeim imádnak énekelni, szerepelni, és otthon, a Velencei-tó partján ahol élünk, mi is rendezünk előadásokat családi körben. Szóval van némi rutinom a vélemény-nyilvánításban, hiszek az építő jellegű kritikában. Izgalmas kísérletnek tartom, hogy a magabiztos énektudással rendelkező gyerekek hogyan oldják meg a hangutánzást, a mozdulatok lemásolását. Felnőttként és gyerekként egyaránt kihívás egy másik előadóművész bőrébe bújni, biztos vagyok benne, hogy ebben a műsorban meglepő átalakulásokat látnak majd a nézők.” – nyilatkozta a kétgyermekes édesapa.

A Sztárban sztár + 1 kicsi minden vasárnap 18.50-től élőben lesz látható a SuperTV2 műsorán, és hogy melyik sztárpároknak szurkolhatnak majd a nézők, kiderül a Sztárban sztár most vasárnapi fináléjában.

Minden vasárnap 18.50-től a SuperTV2 műsorán Sztárban Sztár + 1 kicsi – Az ország házibulija, korhatár nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük