Tragikus esemény kavarja fel a Modern család életét!

Nehéz időszak elé nézhetnek a sorozat rajongói.

Az ABC csatorna sitcomjai közül idén kettő is nagy szerepet szán majd a tragédiával és az elvesztéssel, igaz az egyik esetben mindenképpen szükségszerű volt ez a megoldás ahhoz, hogy folytatódhasson a sorozat. Igen, most konkrétan a Roseanne-ról van szó, amelyről ide kattintva olvashattok bővebben. A tegnapi nap folyamán azonban kiderült, hogy a Modern Family kapcsán is hasonlóra számíthatunk!

A sorozat kreátora, Christopher Lloyd ugyanis elárulta, hogy egy történetileg és a rajongók számára fontos szereplő sajnos nem fogja megélni a szeptember végén debütáló tizedik széria végét, ugyanis nagy valószínűséggel még az évad első felében életét veszti, így a Pritchett és Dunphy család tagjai kénytelenek lesznek szembenézni a fajdalommal és idővel a továbblépéssel.

Ez a tragikus fordulat, egyértelműen összhangban lesz a tizedik évad határozottan sötétebb tónusával. Sokkal nagyobb élettel kapcsolatos eseményeket és kérdésekkel foglalkozunk majd ebben a szezonban, mint korábban. A halál mindenképpen egy olyan téma, amellyel a családoknak szembe kell nézniük, ám a televízióban nem könnyű megtenni, hiszen ez egy nagyon nehéz téma. De ugyanakkor szokatlannak, hiteltelennek tűnne a sorozatot néző család számára, ha a Modern család tagjai ne mennének előbb-utóbb mindezen keresztül.”

A nyilatkozata alapján tehát feltételezhetően egy állandó szereplőtől leszünk kénytelenek elbúcsúzni, és nem pedig visszatérő vagy netalántán epizódszereplő veszti életét, mint mondjuk Jay exneje, DeDe vagy éppen Phil édesapja. Mondjuk én azért még nem zárnám ki ezt a lehetőséget sem, ahhoz ugyanis elég tökösnek kellene lenniük az íróknak, hogy képesek legyenek egy alapszereplőt kiírni, de ha már jó előre megszellőztették az egészet, akkor személy szerint azért már elvárnám, hogy valóban egy főszereplő legyen a szerencsétlen áldozat.

Egyes források egyébként a Dunphy családra, vagy legalábbis egyik közeli családtagjára számítanak, aztán majd meglátjuk, hogy bejött-e ez a számítás vagy sem. Az mindenesetre biztos, hogy most nagyon kell majd bizonyítania a sorozatnak, hogy megérje a csatornának berendelni a folytatást, nehogy a végén az The Big Bang Theory sorsára jusson. Bár nem is olyan rég maguk a készítők nyilatkozták azt, hogy ők lassan készen állnak a sorozat befejezésére, szóval valóban nehéz hónapok elé nézhetnek most a rajongók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük