Liptai Claudia ismét game show-t vezet majd!

A közkedvelt milliós játszma hamarosan visszatér a képernyőre.

Idén ősszel nemcsak az Ezek megőrültek! tér vissza új részekkel, hanem az utóbbi évek legsikeresebb game show formátumot is viszontláthatjuk majd. A nagyobb hatás kedvéért azonban, még rádobtak tíz millió forintot az összesen elvihető nyereményhez, így természetesen A 40 milliós játszma helyett Az 50 milliós játszma címet kapta, de a játék alapkoncepciója ugyanaz maradt, vagyis továbbra is nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a játék történetének legnagyobb nyereményét.
A műsort anno Rákóczi Feri vezette két évadon keresztül 2010-ben illetve 2013-ban, ám most valamiért nem számolt vele a csatorna vezetősége (ahogy egyébként másik műsora, az Ezek megőrültek! esetében sem), a nagyobb tét mellett tehát új műsorvezetőt is kap a műsor, mégpedig Liptai Claudia szerepében, akinek már egyáltalán nem újdonság ez a műfaj sem, hiszen tavaly Kasza Tibivel együtt vezették a Bumm! című, nézettségileg nem túl kiemelkedő vetélkedőt (valószínűleg ezért sem kértek belőle újabb évadot), ám tény, ezúttal egyedül kell majd bizonyítania.

“50 millió forint hatalmas összeg, ami nagyon izgalmassá teszi majd ezt a játékot. Én magam nagyon empatikus vagyok, így minden játékosért izgulok majd. A műsor korábbi verziójában szerepeltem, mint játékos, ami amellett, hogy óriási élmény volt a számomra, könnyebbé teszi, hogy a játék során támogassam majd a szereplőket és átbillentsem őket egy-egy mélyponton.” – mondta Claudia.

Kép forrása: TV2 Sajtószoba

A játékba egyébként még mindig lehet jelentkezni játékosként, amit az alábbi linken meg is tehetitek.

A csatorna egyébként több új műsorral is készül a kereskedelmileg igencsak fontos őszi (illetve szerintem már tavaszi) szezonra is, melyekről be is fogok számolni egy posztban még a héten. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük