Dalpremier: Lea Michele – Love Is Alive

Ismét megörvendeztette rajongóit a Glee és Scream Queens sztárja.

Hosszú időt, egészen pontosan három évet kellett rá várni, hogy Lea Michele vadonatúj dallal jelentkezzen, ma azonban végre elérhetővé vált a Love Is Alive szerzeménye, amely egészen pontosan a Places című második albumán lesz elérhető. Arról egyelőre nem találtam információt, hogy egészen pontosan mikorra is várható a megjelenése, azonban ha a többi dal is legalább olyan jó lesz, mint a Love Is Alive, akkor azt hiszem nem lesz okunk egyetlen panaszra sem.

Az igazat bevallva, nem vagyok annyira lenyűgözve, mint mondjuk a Battlefield esetében, mégis már első hallásra van benne valami, amitől az ember bőre alá kúszik, és arra ösztönzi a hallgatót, hogy minél hamarabb újból meghallgassa. Legalábbis belőlem ezt az érzést váltotta ki. A felépítését nézve a dalszöveg egész jó, nekem mégis a dallamvezetése jön be a leginkább, hiszen remekül passzol Lea hangszínéhez, ezzel egyidejűleg pedig remekül bemutatja hangi adottságának széles skáláját.

Kezdésnek tehát egyáltalán nem volt rossz, én pedig kíváncsian várom a többi szerzeményt is. Addig is hallgassátok meg ti is a dalt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük