Darren Criss lesz a a Supergirl/The Flash crossover főgonosza!

Ennék szuperebb casting hírrel rég szembesültem már!

Alig pár órával hozta le többek között az EW, hogy a készítők végre megtalálták azt a színészt, aki a Supergirl és a The Flash musical crossoverben lesz a főgonosz, vagyis Music Meister, ez a személy pedig nem más, mint Darren Criss. A pár héttel ezelőtti találgatások utánamikor még többek között Jonathan Groff és Skylar Astin is az esélyesek között volt – nagy meglepetésként ért Darren Criss castingolása, de természetesen csakis a szó legpozitívabb értelmében, hiszen amellett, hogy Darren remek hangszínnel na és persze színészi vénával rendelkezik, még tulajdonképpen egy mini Glee reunion is megvalósul majd a szemünk előtt, akinek egyébként a sorozat befejtével visszatért a Boradwayre, így ez lesz a második alkalom, hogy ismét egy sorozatban láthatjuk viszont.

Darren castingolása mellett több apró információ is kiderült a crossoverrel kapcsolatban, amelyeket pontokba szedve most én is megosztanék veletek:

  • a szó szoros értelmében nem lesz crossover ez az esemény sem, ugyanis a március 20-ai Supergirl epizódban fogják felvezetni a történéseket, de a valódi esemény majdcsak a másnapi The Flash epizódban lesz
  • Melissa Benoist és Grant Gustin mellett Jesse L. Martin (Joe), Carlos Valdes (Cisco), John Barrowman (Malcom) és Jeremy Jordan (Winn) és Victor Garber (Dr. Martin) fogják megcsillogtatni énektudásukat.
  • végül de nem utolsósorban pedig a The Flash epizódban ezúttal nem csak Supergirl fog vendégeskedni, hanem Chris Wood (Mon-El) és David Harewood (J’onn) na és persze Jeremy Jordan is tiszteletét tesz majd.
Még a Glee idejében. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük