Tóth Gabi az X-Faktor legjobb mentora!

Így viselkedik egy ízig-vérig mentor.

Tóth Gabi elképesztő szerénységről tett tanúbizonyságot a tegnap esti X-Faktor fináléban, amikor mentoráltjával, Opitz Barbarával énekelt duettet, méghozzá a saját számát. Amellett, hogy egy zseniális duettnek lehettünk szem- és fültanúi, egyben azt is észrevehették a szemfüles nézők, ahogy Gabi a dal alatt végig támogatta Barbit, ráadásul a közös részek alatt is, mintha szándékosan kissé alulénekelt volna, hogy Barbi hangszíne még inkább kibontakozhasson. Mindennek meg is lett a “jótékony hatása”, hiszen Barbi a betegsége ellenére is egyértelműen kihozta magából a maximumot, miközben tényleg egy zseniális duettet hallhattunk. Nem véletlenül tapsolt állva ByeAlex és Gáspár Laci, illetve a stúdióban ült nézők.

Tóth Gabi tehát igenis példaértékű mentorrá nőtte ki magát az évek során, láthatóan sokat foglalkozik a mentoráltjaival, és képes fejlődésre produkálni őket, igaz ehhez az sem árt, ha maga a mentorált alapból is egy őstehetségnek tűnik, mint maga Opitz Barbara. Mindent összevetve én igenis nagyon megszerettem Gabit, és ezt tényleg az X-Faktornak köszönhetem, ugyanis azelőtt bár nem utáltam, de nem is különösebben tápláltam iránta pozitív érzéseket.

Summa-summarom, én roppantul örülök annak, amiért az RTL Klub anno, vagyis három évvel ezelőtt Tóth Gabira gondoltak, és szívből remélem, hogy jövőre érkező hetedik vadban is helyet fog foglalni. 🙂

Kép forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük