Sophia Bush hamarosan visszatérhet a tévé képernyőre!

Nem győzőm kivárni a végeredményt.

Sophia Bush már többször is bebizonyította, hogy nem szeret tétlenül a babérjain ülni, hiszen a One Tree Hill befejezését követően szinte folyamatosan végig képernyőn volt, egészen idén májusáig, amikor is négy év után döntött úgy, elhagyja a Chicago P.D. fedélzetét. Bevallom őszintén, én ennek csakis örülni tudtam, hiszen nem néztem a sorozatot, így azóta is abban reménykedtem, hogy egy olyan szériában tér  majd vissza, ami az én érdeklődésemet is felkelti.

Nos, úgy tűnik imáim meghallgattattak, a napokban ugyanis nyilvánosságra került az a kizárólagos megegyezés, amit a színésznő és a 20th Centrury Fox TV kötött egymással, amelynek értelmében Sophia leghamarabb a következő pilot szezonban, vagyis 2018 elején kaphat főszerepet egy újonnan induló drámai vagy vígjátéksorozatban. Ha pedig végig zöld utat kap majd a projekt, akkor a 2018-2019-es tévés szezonban már viszont is láthatjuk a bájos színésznőt.

Ráadásul nemcsak színészként, hanem producerként is aktívan kiveszi majd a részét, az elmondásra szerint pedig egy olyan sorozatot szeretne készíteni, amiben a női szerep fog dominálni, mert a mai világban igenis elkél a girlpower.

Ezek után csak még kíváncsibb lettem a projektre, bízom benne, hogy ezúttal is hosszabb távon kibérli a képernyőt az egykori Brooke Davis. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük