Clarissa a nagyvilágban? Miért ne?! – Nem a mostani lesz a sorozat feltámasztására az első kísérlet!

Bár megvalósult volna a Clarissa Now

Ahogy arról tegnap beszámoltam, a Nickelodeon vezetősége komolyan elgondolkodott arról, hogy ideje lenne rebootolni Melissa Joan Hart legelső sorozatát, a Clarissát. Ugyan túl sok infót nem lehet még egyelőre találni erről a projektről, azt viszont szerintem kevesen tudtátok, hogy nem ez lesz az első kísérlet a sorozat visszatérésére!

Mindehhez azonban szükséges visszaugornunk egy picit az időben, egészen pontosan 1995-ig, amikor öt évad után véget ért a sorozat a Nickelodeon képernyőjén. Ezt követően bár a csatorna már kész volt arra, hogy elengedje Hart kezét, a CBS (!) még potenciált látott a franchise életben tartására, így meg is próbálkoztak egy spin-off elkészítésében, amely a Clarissa Now munkacímre hallgatott. Bizony, jól olvastátok, a gyerekcsatorna után egy országos network próbálkozott volna meg a Clarissával, ami egyben azt is jelenthette, hogy egy kicsit megváltoztatták volna a sorozat alaphangulatát, lévén nem feltétlenül ugyanez lett volna a célközönség.

A sztori szerint Clarissa kirepülve a családi házból New Yorkba vezette volna az első útja, ahol egy helyi újság szerkesztőségében helyezkedett volna el gyakornokként. Ugye milyen király sztori? Sajnos azonban a pilot elkészítésén túl nem jutott tovább a projekt, ám öröm az ürömben, hogy később a Nickelodeon leadta ezt az egyetlenegy epizódot, így a rajongók is szembesülhettek azzal, milyen lett volna, ha folytatódik kedvenc sorozatuk.

A pilot epizód szerencsére még most is elérhető a világhálón, amelyet alább ti is megnézhettek. Én megtettem, és bár némi angoltudás azért szükséges, véleményem szerint könnyedén megérthető az egész, ha másért nem is, az adott szituációk szerintem segítenek. Mondanom nem kell, azonnal megdobbant a fanboy szívem, és bizony én szívesen elnéztem volna tovább is. Ám ez a hajó azonban sajnos már elúszott, remélhetőleg a mostani reboot már összefog jönni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük