A Kémkölykök sztárja éveken át bulimiával küzdött!

Szerencsére már leküzdötte ezt a fajta szörnyű betegséget.

A Kémkölykök gyereksztárja, Alexa Vega a napokban beszélt először a hat éven át tartó betegségéről, miután a rajongói elkezdték kritizálni őt, amiért a színésznő teljes mértékben betartja a gluténmentes étrendét. Ekképpen nyilatkozott Alexa az Instagram oldalán, amely fordítás a Starity oldalról származik:
“Teljesen kiakadtam, amiért olyan sokan érezték szükségét, hogy kritizáljanak a gluténmentes életvitelem miatt. Hat éven át küzdöttem a bulimiával, ez pedig olyasvalami, amiről most beszélek először nyíltan. Folyton bizonytalan voltam a testemet illetően. Mióta leküzdöttem a betegséget (hála Istennek érte), rengeteg problémám adódott az ételek feldolgozásával kapcsolatban. Maradandó károsodást szenvedtem, és a felépülésem folyamata nagyon fájdalmas volt, de 100%-ig megérte belevágnom.”
Sajnos a bulimia, az anorexiához hasonlóan egy igencsak komoly betegség, amiből nem olyan könnyű felgyógyulni. Nem egy halálos áldozatot szedett már a betegség, a gyógyulás legelső folyamata pedig a felismerés, illetve a szakemberhez való fordulás. Köztudott, hogy minél hamarabb fordul a páciens orvoshoz, annál nagyobb az esély a gyógyulásra.
Nagy örömmel tölt el, hogy Alexa végül felülkerekedett a betegségen, és inkább a pozitív gondolkodást részesíti előnyben. A gyógyulás óta, ha szakmai karrierjében nem is ért el kiemelkedő teljesítményeket, a magánéletében annál inkább, hiszen két évvel ezelőtt ment hozzá Carlos Penna-hoz, aki a Big Time Rush sorozatból lehet ismerős, amit itthon is leadott a Nickelodeon.
Én pedig már csak azt kívánom, hogy minél előbb tűnjön fel olyan sorozatban, amit én is követek. A The Tomorrow People-ben például egy nagyon szimpatikus karaktert alakított. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük