Teen Wolf: Távozni fog az egyik főszereplő!

A harmadik évad második felében egy főszereplőtől búcsúzni kényszerülünk.

A napokban Jeff Davis, a Teen Wolf producere jelentette be, hogy jobb, ha felkészülünk arra, hogy egy kulcsfigura távozik a sorozatból.

A producer a Happy Cool által készített interjú keretein belül beszélt arról, hogy jobb, ha felkészülnek a rajongók, ugyanis a sorozat egy kulcsfigurája nem szerepel a negyedik évadban:

„Készüljetek fel, hogy valakit el fogunk veszíteni. Az a helyzet, hogy meg kell változtatnunk a főcímet, hiszen az egyik karakter nem lesz benne már a negyedik évadban.” 
Ha engem kérdeztek, szerintem Holland Roden fog távozni, de ez csak az én tippem. Mindenesetre kíváncsi vagyok a távozó kilétére. A sorozat egyébként nagy kedvencem lett, nagyon izgalmas volt eddig minden évada, kíváncsian várom a folytatást.

A folytatásban egyébként valószínűleg Daniel Sharman és Arden Cho is állandó szereplőként tér vissza, mivel a félévad promóciónális fotókon szerepelnek. Egy biztos: a sorozat jövő hét hétfőn startol az MTV-n, addig is itt a 3×13 Sneek Peek-je, ami nagyon jó lett, kellően meghozta a hangulatot a folytatáshoz! Amint lesz hozzá felirat, neki vetem magam. 🙂
Vigyázat! Spoilerveszélyes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük