Klasszikus telenovellákkal erősít a TV2 és szappanopera csatornája!

Igazi sorozat-kánaánt kínál a TV2 a veterán rajongóknak.

Augusztus 21-től a Vad angyal és a koreai A Korona hercege mellett újabb klasszikus sorozatokat tűz műsorára az Izaura TV. A választás ezúttal két olyan klasszikus mexikói alkotásra esett, amelyek közül az egyik hihetetlenül nagy sikerrel futott anno, 1998 és 1999 között az RTL Klub képernyőjén, míg a másik tudomásom szerint nem alakított ki akkora rajongói bázist, mint elődje, ettől függetlenül szintén szép számokat szállított az RTL Klubnak 1999-ben és 2000-ben. Természetesen az Esmeralda illetve a Titkok és szerelmek telenovellákról van szó.

Adela Noriega és René Strickler, vagyis Christina és Víctor Manuel egymásra találásának történését minden hétköznap 19:00-tól követhetik majd nyomon a nézők, míg Leticia Calderon és Fernando Colunga örökzöld sorozata még előkelőbb időpontot kapott a maga este 21:00 órás kezdésével. Ezzel a lépéssel pedig a kora esti óráktól kezdve egészen késő estéig igazi sorozat-kánaán nyílik a veterán rajongók számára, csupán egy premier sorozat szakítja majd félbe mindezt:

19.00 Titkok és szerelmek
20.00 Piszkos pénz, tiszta szerelem – Országos TV Premier
21.00 Esmeralda
22.00 Vad angyal
23.00 A Korona hercege

Bár továbbra is annak vagyok a pártja, hogy a főműsoridőben jobb lenne, ha inkább premier tartalmakat tűznének műsorukra a csatornák, azért azt beismerem, hogy megvannak a maga előnyei annak is, ha néha-néha ehhez hasonló, régóta nem látott sorozatok kerülnek a terítékre. Többek között már csak azért is, mert így a korábbi rajongók jót nosztalgiázhatnak az epizódok nézése közben, ugyanakkor olyanok is felfedezhetik és rajonghatnak ezentúl Esmeraldáért vagy Christináért, akiknek nem volt lehetőségük nyomon követni az ezredforduló idején, mert mondjuk még nem is éltek.

A titkok és szerelmek és Emeralda mellett még Gabriella Spanic egyik hanem a legsikeresebb sorozata, a Paula és Paulina is visszatér a tévéképernyőre, ám nagy meglepetésre nem az Izaura TV műsorán lesz látható, hanem a TV2-n, méghozzá egy héttel később, vagyis augusztus 28-tól! Pontos időpont még nem ismert, mivel még nem elérhető ennek a hétnek a műsorrendje, de tippre a korai délutáni sávban számíthatunk a Bracho család jelenlétére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük