Király Viktor továbbmenetelt, meg sem áll egészen az elő adásokig!

Adam Levine Viktort választotta a párbaj produkciót követően.

Tegnap este került adásba az Amerikai NBC csatornán a The Voice a második párbajadása, amelyben ezúttal Viktor is részt vett, méghozzá egy igencsak tehetséges énekesnővel, Cassandra Robertsonnal “küzdött meg” a továbbjutásért. Valójában egyáltalán nem volt küzdelem, hiszen nem párbajoztak egymással, hanem teljesen tisztességesen egy duettet adtak elő, méghozzá tökéletesen.

A párbajprodukció végén a zsűri véleménye igencsak megoszlott: míg Gwen Stefani és Pharrell Williams Cassandra Robertsont engedte volna tovább, addig a country énekes Blake Shelton Viktornak szavazott bizalmat. A magyar változatnak köszönhetően azonban jól tudjuk, hogy valójában csak annak a zsűrinek a döntése mérvadó, akinek a két előadója áll éppen a színpadon, Adam Levine pedig Király Viktort választotta, így Viktor már egészen biztosan ott lesz az első élő adásban!
A véleményem továbbra sem változott, igazán tiszteletreméltó, amire Viktor vállalkozott, természetesen szívből gratulálok a továbbmenetelének, és őszintén remélem, hogy nagyon sokáig a versenyben lesz még! 🙂
A további fejleményekről természetesen én is beszámolok majd az oldalon, addig is hallgassátok meg az eddigi két előadását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük