Riverdale: Promócionális képek és trailer a The CW legújabb sorozatához!

Jövőhéten startol el a sorozat.

Jövőhéten csütörtökön kerül adásba a Riverdale első epizódja, éppen ezért már ezerrel beindult a marketinggépezet, na meg persze gondolom azért is reklámozzák ennyire bőszen a vadonatúj sorozatukat, hogy a Frequency és a No Tomorrow csúfos bukása után legalább ez hozzon némi sikert a csatornának.

Őszintén szólva hiába mondják sokan a The Vampire Diaries, Gossip Girl vagy éppen a One Tree Hill szériákhoz hasonló stílusúnak eme képregény adaptációs sorozatot, én kissé tartok ettől az átívelős gyilkosságos száltól, miközben abból a szempontból mégis várom a sorozatot, amiért egy kisvárosi középiskola diákjainak hétköznapjai lesznek elvileg a középpontjában. Szóval ha valóban hasonló minőségű produktum lesz majd, mint a Tuti gimi, akkor én annak nagyon fogok örülni.

Az nemrég megjelent hosszabb előzetes alapján sem sikerült dűlőre jutnom, mindenesetre azt mindenképpen pozitívumnak vélem, hogy több általam is ismert színészt láthatok viszont, mint Luke Perry (Beverly Hills 90210), Mädchen Amick (Witches of East End) vagy éppen Cole Sprouse (Zack and Cody).

A továbbiakban pedig csekkolhatjátok az első évadhoz készült promóciós képeket, illetve posztereket amelyeket kattintást követően HQ minőségben érhettek el – utóbbiak pedig szerintem egész ütősek lettek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük