Az ABC sajnos passzolta a Revenge rebootját!

Úgy tűnik, hogy egy darabig nem lesz több bosszúállás.

A Revenge az ABC sorozata volt, ami 2011 és 2015 között volt képernyőn, összesen négy évadot élt meg, amely főszereplője Emily VanCamp karaktere állt, aki bosszúhadjáratot kezdett miután apját oktalanul ítélték el, majd öték meg a börtönben. A történet aztán persze még kacifántosabbá vált, főleg az utolsó évadban, a hullámzó minőség ellenére nagyon szerettem a sorozatot, többször is írtam róla értékelést a blogon, amelyeket ide kattintva érhettek el.

Ha az emlékeim nem csalnak, már a sorozat végetértekor, 2015-ben felreppent az esetleges spin-off lehetősége, az egyik közönségkedvenc karakter Nolan Ross főszereplésével, aki újabb szereplőt karolt volna fel, hogy segítsen a bosszújának teljesítésében, ám akkor hamar elpasszolták a lehetőséget.

Éppen ezért lepett meg a hír, amikor pár hónapja kiderült, hogy az ABC rebootot kezdett fejleszteni, a sorozat eredeti készítőjével, Mike Kelley-vel, ám az új változat már antalógia sorozatnak lett tervezve, azaz minden évadban más és más főszereplők lettek volna a középpontban, így újabb és újabb bosszúk kerültek volna terítékre. Az első évadban például egy fiatal latin bevándorlóra koncentrált volna, aki bosszút esküdve érkezik Malibuba, hogy igazságot szolgáltasson biokémikus anyja meggyilkolása miatt egy gyógyszerészeti dinasztia ellen, akik a tragédia mellett egy globális járvány kialakulásában is felelősek.

A napokban azonban kiderült, hogy mindez sajnos már csak vágyálom marad, hiszen a csatorna nem adott zöld utat a továbbfejlesztésre, és inkább passzolta a Revenge rebootot, amit azért sajnálok végtelenül, mert bennem csak most realizálódott, hogy a rebootra is visszatért volna Nolan Ross, aki az egyik kedvenc szereplőm volt. Ezek után ez volt a második legrosszabb hír a számomra, már ami a rebootokat és spin-offokat illeti – a másik is az ABC-hez köthető, amikor passzolták a The Middle spin-offot Sue-val a középpontban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük