Szokatlan módszert választott a TV2 az őszi műsorainak bejelentésére

Egészen az utolsó percig mehet a találgatás.

Az RTL idei sajtótájékoztatója után a TV2 is tett valami hasonlószerűséget, emojikkal ábrázolva ugyanis kiadta azoknak a műsoroknak a “címét”, amelyek ősszel láthatóak lesznek a csatornán. Nem vicc, tényleg akkora a titkolózás, még a sajtóoldalukon is egy nagy smile-val jelölik az adott új vagy netalántán visszatérő műsort. Nézzétek csak:

A poszt végén látható emojis poszter alapján azért arra már lehet következtetni, hogy összesen 13 műsorral készülnek az év egyik legnézettebb időszakára, az eddig kiadott információk alapján pedig az alábbi 7 műsor visszatérése/elrajtolása már biztos:

  • Csak show és más semmi s01
  • Korhatáros szerelem s02
  • MasterChef VIP s01
  • Ninja Warrior Hungary s02
  • Séfek séfe s02
  • Sztárban sztár s06
  • Sztárok és párok s01

Továbbá ha minden igaz leforgatásra került egy a Survivorhoz vagy éppen a Celeb vagyok, ments ki innenhez kísértetiesen hasonló műsor, amelyben celebek teszik próbára bátorságukat. A Comment:com információi alapján a The Breavest hazai verziójáról lehet szó, amit a TV2 nem erősített meg, csupán azt, hogy valóban lesz egy ilyen műsoruk, méghozzá kora ősszel. De a gyerekek sem lesznek nélkülözve idén ősszel sem, érkezik ugyanis az angol What Would Your Kid Do? magyar verziója is, tippre Ördög Nóra műsorvezetésével, legalábbis jelen pillanatban őt találnám a legrutinosabbnak rá, de könnyen lehet, hogy a MasterChef Junior első évadra is leforgatásra került, amellyel kapcsolatban sok jelentkező szpot volt látható a csatornán még pár héttel ezelőtt.

A Korhatáros szerelem mellett egy újabb magyar sorozat fejlesztésén is gőzerővel foglalkozik a csatorna, amely a Bogaras szülők munkacímen fut – erről majd a napokban írok is bővebben – de az emojik alapján az év elején nagy sikerrel futó A Piramis visszatérésére is számítani lehet.

Ha pedig minden eddig leírt műsort figyelembe veszünk, akkor máris foglalt 12 hely, egyben azt is jelenti, hogy tulajdonképpen csak egy igazi meglepetés lesz majd, tehát máris értelmét veszti a nagy titkolózás. Egy azonban biztos: augusztus 27-én közelebb leszünk a megoldáshoz. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük