Tyler Hoechlin pár nap alatt kapta meg Superman szerepét

Nagy örömmel mondott igent a felkérésre.

Az EW a napokban interjúvolta meg a Teen Wolf egykori sztárját az új szerepe kapcsán, aki elárulta, hogy pontosan hogyan is került a csapatba, illetve arról is beszélt, hogy szerinte milyen lesz az általa megformált Superman.

Tulajdonképpen szerencsés helyzetben van Tyler, hiszen egyáltalán nem kellett meghallgatáson részt vennie, sőt, a sorozat producerei keresték fel őt még Június elején. A találkozás során aztán Andrew Keisberg és Greg Berlanti felvetették neki, hogy magára öltené-e Superman szerepét, mire Tyler gondolkodás nélkül igennel válaszolt, hiszen nagy rajongója a szuperhősnek. Mindez egy hétfői napon történt, amikor is semmi konkrétumot nem egyeztettek, majd pénteken jött a hívás, és ajánlatot tettek a színésznek, amit nyilvánvalóan el is fogadott.

tyler-hoechlin-superman-01

Ezek után adott volt a kérdés, hogy az új Superman mennyire fog hasonlítani a régiekre. Nos Tyler elárulta, hogy nagyon tiszteli a korábbi munkákat, éppen ezért nem tervezi újranézni a már elkészült filmeket illetve sorozatot, pont amiatt, hogy még csak véletlenül sem fordulhasson elő az az eset, hogy egyes nézők utánzást vagy önismétlést fedezzenek majd fel.

“Szerintem Superman célja az, hogy remény legyen olyan gyerekek számára, akik nem tehetnek semmit sem, igenis lehetnek jó emberek és a jó emberek képesek legyőzni a gonoszt. Nem kell mindig sötétnek, komornak és minden percben férfiasan szívósnak lenni. Superman nagy bizakodó és optimista, akárcsak az unokatestvére, Kara.“ mondta Tyler.

A Supergirl második évada tehát október 10-én rajtol el, immáron már a The CW csatornán, Tyler Hoecklin pedig rögtön az első két részben feltűnik majd. Én már kíváncsian várom a premiert, addig pedig igyekszem ledarálni az első évadot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük