Hallgasd meg Aretha Franklin egyik ikonikus dalát Ariane Grande által!

Ariana Grande ismét bebizonyította tehetségét.

Aretha Franklin sajnálatos halálát követően várható volt, hogy különböző emlékműsorokkal fognak megemlékezni legendás pályafutásáról az amerikai televíziós csatornák, ez alól pedig a késő esti talk-showk sem lehettek kivételek.

Jimmy Fallon műsorában többek között a Nickelodeon egykori sztárnövendéke, Ariana Grande is vendégeskedett, ahol többek között azt is elárulta, milyen érzéssel töltötte meg, amikor találkozhatott Arethával, még a Fehér Házban, akit a mai napig az egyik bálványának tart. De nem ez volt az egyetlen találkozásuk, Aretha ugyanis egyszer felhívta telefonon, és tudatta vele, hogy éppen az ő egyik dalát hallgatja. Na ezt nevezem én igazán hatalmas meglepetésnek. A találkozásuk alkalmából egyébként egy közös kép is készült, ami alább láthattok.

Az emlékek feltárását követően Ariana előadta a soul királynőjének egyik híres és egyben emlékezetes dalát, a Natural Woman-t. Tette mindezt a lehető legtermészetesebb módon. Tényleg, szavak nincsenek arra, hogy milyen gyönyörű és érzelemdús fellépést produkált szemtelenül fiatal énekes és színésznő, így inkább most be is fejezem az írást, és inkább hallgassátok meg ti is a dalt:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük