Visszatér a Hal a tortán a TV2-re!

Új részekkel tér vissza a gasztro-reality, ismét aTV2-n fog futni.
Több mint két évvel ezelőtt indult el a TV2 “prémiumcsatornája” (aminek műsorrendjén több az ismétlés, mint a premier műsor), a SuperTV2, mely nagy előnye az volt, hogy ezen a csatornán tért vissza több éves kihagyás után a Hal a tortán, ezért is csodálkozom, hogy a kisebb szünet után miért nem a SuperTV2-n tér vissza a műsor. Ja igen, nagyon kell a nézettség a TV2-nek, hiszen az elmúlt hetekben a Jóban Rosszban után minősíthetetlen a nézettsége, előfordult már olyan is, hogy a Cool TV és Film+ nézettebb volt nála. A Hal a tortán visszatérésének az az ára, hogy a Bumm! lekerül a műsorról – a gyenge nézettség miatt szerintem nem is lesz többet új rész – a szintén gyengén teljesítő Családi titkok pedig 21.00 helyett 21.30-kor fog kezdődni. Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha ezt is levennék a képernyőről, vagy legalább hamarabb adnák, és ezt a sávot az Amerikai sorozatok kapnák meg, jut eszembe, jelenleg egy premier sorozata sincs a csatornának, ami szerintem nagy szégyen! És ne is csodálkozzanak, hogy ennyire rossz a nézettségük…
A továbbiakban a jövőhéten visszatérő gasztro-relityről olvashattok el egy Sajtóközleményt, amit a csatorna küldött nekem. Érdemes még megemlíteni, hogy egy kicsit újítanak a formátumon, és ezentúl nem csak az étel lesz a középpontban. 


——————————————————————————————————————————————————
Sajtóközlemény – Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n
Újra kavarnak a sztárok, jövő hétfőtől visszatér a képernyőre a Hal a tortán! Hétköznap estkénként öt híresség, öt konyha, öt vacsora, és rengeteg meglepetés várja a nézőket!
December 1-től a nézők újra bepillanthatnak a sztárok konyháiba a Hal a tortán adásaiban, kedvenc gasztro-reality műsoruk ugyanis ismét megfűszerezi a hétköznap estéket. A hírességek azonban újítottak: mostantól nem csak levesekkel, főételekkel és desszertekkel készülnek, hanem vicces, színes, olykor meghökkentő meglepetésekkel és feladatokkal várják majd egymást.

A Sztárban sztár népszerű zsűritagjai, műsorvezetője és átalakuló-művészei is számot adnak főzőtudományukról, vendégszeretetükről és kreativitásukról: Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András, Majoros Péter Majka, Tilla, valamint Pásztor Anna, Völgyi Zsuzsi, Kökény Attila, Pál Dénes és Sipos Péter igyekeznek majd lefőzni egymást, több-kevesebb sikerrel. Hogy ki a Sztárban sztár legjobb vendéglátója, hamarosan kiderül!

Hal a tortán – Meglepetés – december 1-től a TV2 képernyőjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük