Ma este startol el a Supergirl második évada a The CW műsorán!

A csatorna több videót is készített hozzá.

Ma este végre elstartol a Supergirl második évada, ám immáron a The CW képernyőjén kell majd keresni a sorozatot, ezzel kapcsolatban pedig több érdekes kérdést is felvetődhet az emberben. Bár már ezelőtt is több sorozat váltott csatornát, azért ez mégsem egy teljesen hétköznapi szokás.

Supergirl

Engem elsősorban a nézettség csökkenése fog érdekelni a legjobban, merthogy legyünk őszinték, biztos nem fog úgy teljesíteni a show, mint a CBS-en, hiába próbál a The CW vezetősége mindent bevetni annak érdekében, hogy az első évad nézőiből minél többet megtartsanak – többek között ezért sem tették át másik napra és időpontra a szériát – merthogy a CBS egészen egyszerűen nézettebb csatorna és kész.

A változatlan időpont mellet azért több videót is készült a premierhez, amelyeket én is megosztanék most veletek. Első körben az évadnyitó epizód részletét csekkolhatjátok, amelyben természetesen már a Tyler Hoecthlin által életre keltett Superman is előkelő szerepet kap, a második videó középpontjában pedig Supergirl és Superman áll. Végül a harmadik videó, egy CGI effektekkel dúsított trailernek is felfogható, amely tényleg csak a csatornaváltást hivatott hirdetni.

[Fél-off: A héten mindenképpen szeretném megírni a véleményemet az első évaddal kapcsolatban, ami nekem nagyon bejött. :)]

supergirls-s02-promo-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük