Első körben: Enlisted

Nagyon vártam már, hogy bemutatkozzon a sorozat!

Amint volt magyar felirat, rögtön meg is néztem. Őszintén szólva nem is tudom, miért vártam annyira a sorozatot, talán azért, mert vígjáték, ráadásul a katonákról szól. Talán azért is volt várós, mert a három főszereplő közül kettőt ismerek, és tudom, hogy jók. Összességében nem volt annyira rossz a Pilot, de úgy érzem, hogy hosszútávon ez nem az én sorozatom lesz.
Spoileresen folytatom a továbbiakban.

Az alapsztori a következő: van három testvér: a legidősebb Pete (Geoff Stults), a középső Derrick (Chris Lowell), és a legfiatalabb Randy (Parker Young). Mind a hárman katonák, de míg Derrick és Chirs a szülővárosukban tartalékos katonák, addig bátyjuk kint szolgálja a hazáját Afganisztánban. Aztán csinál egy kis galibát, így lefokozzák és visszarendelik arra a bázisra, ahol testvérei is vannak. Pete lesz az egység vezetője. Egy másik egység vezetője pedig Jill Perez (Angelique Cabral). Pere és Jill előbb utóbb össze fognak jönni, ez már szinte borítékolható.
Ennyit a történetről. Most jöjjenek a karakterek: annyira nem rosszak, mégsem fogtak meg annyira, hogy epekedve várjam a folytatást. Egyelőre túl sablonosak. Pete lekezelő a többiekkel, és minél hamarabb húzna vissza Afganisztánba, Derrick utál katona lenni, Randy pedig hülye. Vagyis próbálják annak beállítani. Ja és Pete csapata nem éppen erős fizikumu emberekből áll, ami nem is baj.
A színészekről most annyira nem írnék, röviden annyit, hogy Geoff Stults és Chris Lowell hozta a már tőlük megszokott formát, Parker Young pedig pozitív meglepetés. Akit még ki szeretnék emelni, az a csapat egyik tagja, akit Tania Gunadi alakít. Nagyon kedvelem a lányt. Számomra az Aaron Stone-ban debütált, és már ott is szerettem, így nagyon örülök, hogy végre viszont láthatom már egy másik sorozatban. 🙂

Értékelés: 6.5/10.

Nem volt rossz a felvezetés, és ha a sablonos karaktereket kibontakoztatják, akkor tuti nézője maradok. Ja és persze nem ártana egy rendes sztori is. Egy szó mint száz, egyelőre nem kaszálom, kíváncsi leszek a folytatásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük