Family Guy: Az első évadról

Nagyon megszerettem.

Már régóta szemezgetek a sorozattal, hisz már láttam belőle részeket, amik nagyon bejöttek, így gondoltam megnézem az elejétől. Az első évad nagyon jó volt, de sajnos egyelőre nem tudom folytatni. Előtte ugyanis befejezem az Internátus darát (mindjárt jön a hetedik évad) és a How I Met Your Mother-t is folytatni akarom.
Az alapsztori elég átlagos, a Griffin család hétköznapi életét mutatja be, ahol a kutya  és a baba is beszél. Míg Brian beszédét érti a család, addig Stewie beszédé nem tudom, Brian tuti érti, de szerintem a többiek nem. Szerintetek is?
Kedvenc karakterem természetesen Peter, amiket le tud művelni, sok boldog pillanatot szerzett nekem. De a többiekkel sincs gond. Jó volt benne 1-1 alpári poén és jelenet, amik nem tetszettek, de ezeket leszámítva jó volt.
A magyar szinkron nagyon jó hozzá, és szerencsére hála a Comedy Central-nak, így jó sok évad van hátra, míg beérném a 12. évadot. Úgy érzem nem fogok olyan gyorsan haladni vele, mint a többi sorozatnál, de ezzel szerintem nincs is semmi baj.
 
Értékelés: 9/10.
Egyszerűen nem tudok többet írni róla, hiába szeretnék. Nagyon tetszett az első évad, ami egyébként nagyon rövid volt. Hamarosan nekilátok a második évadnak is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük