Novemberben Kovács Áronnal tér majd vissza az Észbontók!

Nem sokáig kell már várniuk a műsor rajongóinak a folytatásra.

Idén ősszel sem kell nélkülözni a Viasat 3 legnépszerűbb műsorát, az immáron tizenegyedik szezonjába lépő Észbontókat, ráadásul ismét műsorvezető csere történt a legműveletlenebb vetélkedőben. Na, nem kell félni, nem kell új nevet és arcot megszokniuk a műsor nézőinek, hiszen Kovács Áronnal tér majd vissza november 11-én, aki a jubileumi etapot kivéve kilenc évadot húzott le a műsorral, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

Az idei versenyzők között megtalálható lesz majd többek között Erdélyi Mónika, Ullmann Mónika, Tokár Tamás, Zsidró Tamás vagy éppen Józan Laci is. A teljes névsort és a visszatéréssel kapcsolatos Sajtóközleményt alább olvashatjátok.


Sajtóközlemény: November 2-án érkezik az Észbontók 11. évada a műsor humorgazdájával, Kovács Áronnal

November 2-án, jövő szerdán 20 órakor debütál az Észbontók 11. évada, amely az „új” műsorvezető mellett egy sosem látott csavarral és persze sok-sok népszerű sztárral várja majd a nézőket. A Viasat 3 sikerműsorának őszi szezonjában Kovács Áron segítségével fejtik meg a sztárok a játékosok gondolatmenetét, ezúttal sem nélkülözve a nevetést, és persze a celebek nagyon is őszinte véleményét.

Idén ősszel sem unatkoznak majd azok, akik szívesen göngyölítik fel otthon a kanapéról az Észbontók játékosainak néha meglepő gondolatmenetét. November 2-án ugyanis 11. évadával tér vissza a Viasat 3 egyik legsikeresebb saját gyártású műsora, az új részek pedig minden hétköznap este 20 órától várják majd a vetélkedőre éhezőket.

Az eddig megszokottakhoz híven a formabontó produkcióban kedvenc hírességeink egymással megküzdve próbálják meg lekövetni a játékosok sokszor meglepő gondolkodását, ebben pedig nem más, mint a műsor régi-új humorgazdája, Kovács Áron kalauzolja majd őket.

„10 éve vezetem a műsort, de mindig tud meglepetéseket okozni. Egy humoros vetélkedő házigazdájának lenni hálás feladat, az Észbontók pedig bőven ad alapanyagot a nevetéshez, amire mindannyiunknak szüksége van a hétköznapokban. Néha nem tudom eldönteni, hogy a játékosok furmányos megfejtéseit, vagy a celebek kommentárjait és versengését élvezem jobban” – mondta el Kovács Áron.

A meglepetéseknek azonban nincs vége: a nézőket az előző, jubileumi évadból már ismert friss dizájn és fiatalos képi világ várja, de kerül egy kis csavar a játék menetébe. A már ismert párcsere mellett ugyanis péntekenként egy új szabály is életbe lép: ilyenkor a női celebek csak a női játékosok, a férfi hírességek pedig a férfi Észbontók válaszaira tippelhetnek csak.

A hírességek névsora a legújabb szezonban is biztos szórakozást ígér, a 11. évadban Ábel Anita, Erdélyi Mónika, Fresh Andi, Görgényi Fruzsina, Hajas László, Hargitai Bea, Holdampf Linda, Józan László, Kelemen Anna, Király Péter, Papp Szabi, Pálmai Anna, Rákóczi Ferenc, Szabadfi Szabolcs, Szabó Ádám, Tokár Tamás, Ullmann Mónika, Varga Miklós “Joe”, Wossala Rozina és Zsidró Tamás próbálják majd eltalálni a megfelelő válaszokat.

Észbontók 11. évad országos premier: november 2-től minden hétköznap 20 órakor a Viasat 3 műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük