Máris megvan a kapcsolat az eredeti és az új Bűbájos boszorkák sorozat között!

Vajon számíthatunk többre is akár már a pilotban is?

Mindenképpen érdekes utat járt már be ezidáig is az októberben startoló Charmed reboot változata, hiszen míg a folyamat legelején nagyban elzárkóztak a készítők attól a lehetőségtől, hogy a korábbi főszereplőket is visszahozzák akár egy cameo erejéig, addig legutóbb már pont az ellentettjét nyilatkozták. Állításuk szerint ugyanis azért hagyták ki őket egészen mostanáig, hogy megadják az esélyt annak az új sorozattal, hogy kialakíthassa a saját hangját és világát, ugyanakkor a későbbiekben szívesen együtt dolgoznának bármelyik egykori Hallivell nővérrel.

Az már más kérdés, hogy Holly Marie Combs volt az első, aki kifejezte nemtetszését, legutóbb pedig Alyssa Milano is elárulta, hogy ha már a legelején nem sikerült bevonni őket a projektbe, akkor ő most már nem is szeretne semmilyen formában sem részt venni benne. Velük ellentétben Shannen Doherty nyilatkozatai már eléggé kétértelműek, hiszen egyik pillanatban azt fájlalja, hogy az eredeti sorozatot nem tartották eléggé feministának, addig a következőben már sok sikert kívánt a stábnak és  reméli, hogy legalább annyira sikeres lesz, mint az eredeti. Rose McGowan pedig egyáltalán nem szólalt meg eddig, vagy legalábbis én nem találtam róla semmiféle információt. Pedig milyen király lenne már, ha egyszer csak fényőrként megjelenne valamelyik epizódban Paige, nem?

No de a legújabb trailer alapján mégiscsak fellehet fedezni egy kapcsolatot az eredeti és az új széria között, igaz nem árt szemfülesnek lenni ahhoz. És, hogy konkrétan mire gondolok? Nos, a legújabb Árnyak könyvében bizony helyet kapott az a bizonyos Melinda Warren is, akinek a vérvonalába tartoznak ugyebár a Halliwell nővérek. Ráadásul a szöveghez társult képhez annak a színésznőnek az arca került, aki az eredeti sorozatban eljátszotta Melindát! Kérdem én, mi ez ha nem összegfüggés?

Ezek után csak méginkább várom a sorozat elstartolását, és remélem, hogy több ilyen motívumot és felfedezhetnek majd a vérbeli rajongók, köztük én is, előbb vagy utóbb pedig egy-egy rég nem látott régi szereplő is felbukkan majd a showban. Tudjátok, a remény hal meg utoljára. Addig pedig tegyétek össze az ujjaitokat, és erősen szorítsatok velem, hogy így legyen. 😉

Addig pedig, ha időtök engedi, alább csekkolhatjátok ti is a legújabb ajánlót, hátha kiszúrtok olyat is, amit a TVLine nem:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük