13 év után az RTL ismét bepróbálkozik a Survivorral!

Ismét a túlélés a tét.

Alig fél órával ezelőtt kaptam egy olyan Sajtóközleményt, amire egyáltalán nem számítottam: az RTL Klub bejelentette, hogy elindítja a Survivor negyedik évadát, amelyre jelentkezni a mai nappal lehet. A Commet:com pedig azt is kiderítette, hogy tavasszal fogják forgatni a túlélőshow-t méghozzá egy olyan szigeten, amelyen korábban forgott már a reality, képernyőre viszont csak ősszel fog kerülni, ráadásul akárcsak a korábban, úgy várhatóan most is heti szinten lesznek majd az adások.

A formátum első két évada egyébként 2003-ban illetve 2004-ben készült el, ám akkor a magas költségek ellenére nem produkált valami nagy nézettséget. A műsorvezető akkoriban Stohl András volt, aki bár még most is szoros kapcsolatban áll a csatornával – a Válótársak egyik főszereplője – ám kétlem, hogy ezúttal is őt kérnék fel a feladatra. Jelen pillanatban Istenes Bencét vagy Fördős Zét mondanám a legnagyobb esélyesnek. Persze nem olyan egyszerű ez, hiszen míg Bence és családja hamarosan kétlaki életmódot folytat majd, hiszen Németországba költöznek, addig Fördős Zé eddig csak a Farmot vezette, szóval nem biztos, hogy egy ekkora kaliberű műsort rá mer bízni a vezetőség.

Amint még több lényeges információ kiderül a realityvel kapcsolatban, arról én is be fogok számolni a későbbiekben, addig is a továbbiakban közzé tenném a csatorna által küldött Sajtóközleményt.


2017-ben Survivor az RTL Klubon! – Vérbeli túlélők jelentkezését várják

Minden idők egyik legsikeresebb realityje hamarosan ismét az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés megkezdődött a túlélő-showra.

Hamarosan visszatér az RTL Klubra a világ legnépszerűbb túlélő-showja, a Survivor. A realitybe – amely hazánkban először 2003-ban, az RTL Klubon volt látható – a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését várják. A számtalan nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedő show népszerűsége hosszú évek óta töretlen. Közel ötven ország tűzte már műsorra a nomád körülmények között határaikat feszegető játékosok küzdelmét a túlélésért. Az Egyesült Államokban már a 33. évadon is túl vannak, míg Spanyolországban a 16., Franciaországban épp a 17. évad előkészületei zajlanak, de Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is már bőven tíz évad felett járnak.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számtalan kihívás – fizikai és taktikai egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti, egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül ki az igazi túlélő, vagyis a győztes. A vérbeli túlélők életük egyik legnagyobb kalandját élhetik át, amit más televízióműsor sem adhat: egy egzotikus helyen többek között azt is megtudhatják, mire képesek valójában, sikerül-e saját határaikat átlépni. Ennek persze két óriási tétje is van, a túlélés, valamint a 20 millió forintos nyeremény!

A www.rtl.hu/survivor linkre kattintva minden információ megtalálható a jelentkezés menetéről. A túlélők jelentkezését január 31-ig várják a műsor készítői, akik arra biztatnak mindenkit, ha az ismerőseik, barátaik környezetében ráismernek olyan kalandvágyó nőkre és férfiakra, akiknek a Survivor-ben lenne a helyük, regisztrálják őket a műsor castingjára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük