X-Faktor 2013: A negyedik élő adásról

A Szombati középszerű előadások után Vasárnap két olyan tehetség párbajozott egymással, akiknek nem most kellett volna!
De nézzük is részletesebben: Szombaton sajnos a legtöbben most hozták eddigi legrosszabb formájukat, ez alól csupán Danics Dóra, Krasznai Tünde és a ByTheWay a kivétel. Ezek után nagy meglepetés volt a Vasárnapi párbaj adás, hiszen véleményem szerint nem most kellett volna párbajoznia Csordás Ákosnak és a ByTheWay-nek a továbbjutás érdekében…

Szombat esti produkciók:

Batánovics Lili: Whitney Houston – Queen Of The Night című slágerét adta elő. Most nem volt hamis, mégis úgy érzem, ez a dal nem állt jól neki. Azt vettem észre, nem tett neki jót a párbaj, mert azóta valamiért úgy adja elő a dalait, hogy nem tetszik. Vagy csak Alföldi választ rossz dalt neki? Ez most csak 7/10.

Csordás Ákos: Ákos INXS-től a Never Tear Us Apart című dalt adta elő. Nem volt rossz, de ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint Batánovics Lilinél. Szerintem nem állt neki jól ez a dal. Végre Szikora is mondott egy értelmeset: “Az elején voltak hamis hangok.” Sajnos csak 7/10.

ByTheWay: Imagine Dragons-tól a Radioactive-t adták elő. Összességében egész jól tolták, habár itt-ott hallottam hamis hangokat, de ettől függetlenül egy élvezhető produkciót nyújtottak. Alfölditől idéznék most: “Egy kicsit elvesztetek.” A múlt hetitől egy picit jobb volt, 8/10.

Krasznai Tünde: Több fórumon is olvastam, hogy nem tudta jól átadni Pink – Family Portrait című slágerét. Oké, aláírom, hogy az apuci kártyát nem kellett volna ennyire erőltetni, ettől függetlenül nekem most igenis tetszett Tünde produkciója. Az azért el kell ismerni, hogy volt már jobb is 7,5/10.

Szabó Ádám: Zac Efron – Ladies’ Choice című száma nagyon nem állt jól Ádámnak. Hiába próbált táncolni, egyszerűen nem neki való és kész. Gabi, ezt most jól benéztétek. “Karakteridegen” volt Ádám, 7/10.

Fat Phoenix: Minden évben van olyan előadó vagy együttes akit ki nem állhatok, és már az első élő adásban azt kívánom, hogy essenek ki. Idén most ez a Fat Phoenix. De nem csak a megmagyarázhatatlan un szimpátia miatt, hanem azért is, mert rettentő bénák. A dobos srác már a Mentorok Házában sem tudott énekelni, akkor könyörgöm miért erőltetik? Egyébként a dalt amit előadtak (Myon & Shane 54 feat.Tóth Gabi – Éjjel-Nappal Budapest) imádom, de ahogy a srácok előadták… Inkább nem is részletem. Essenek már ki 1/10.

Danics Dóra: Nem titok, hogy Dóra a kedvencem az idei évad során. Hiába nem tudja átadni néha az érzéseit, senkinek nincs hozzá fogható hangszíne idén. Nagyon jól állt neki Erma Franklin – Piece Of My Heart című slágere, habár a magyar dalokban szerintem jobban ki tudja magát fejezni. Fantasztikus 9/10.

Péterffy Lili: Lili amióta párbajozott, egyre jobban jön fel! Igaz, a múltheti produkciója egy kicsit jobban tetszett, de ez is nagyon jó volt. Nagyon jól állt neki a dal (Zaz – Je Veux), és szerintem először énekeltek francia dalt az X-Faktor történelme során! Le a kalappal előtte, nagyon nehéz a francia, mégis jól elénekelte. Nagyon jó 8.5/10.

Bozsek Márk: Pontosan Márk produkciója közben szarakodott a tévém (nem tudom, hogy a DIGI-vel van-e a gond, vagy a csatornával, mert időközönként a hang meghibásodik, és a magas és mély között ingázik, de csak az RTL esetén van ez), így az interneten visszanéztem a produkciót, de bár ne tettem volna! A Color nagy sikerű Féltelek című dalát adta elő Márk. A hibás tévén sokkal jobb volt, mert nem hallatszott az a rengeteg hamis hang! Komolyan, rá sem ismertem Márkra, soha sem énekelt még ilyen hamisan. Sajnos ezzel a produkcióval megérdemelné, hogy kiessen, de azt meg nem szeretném, hisz tud ő ennél sokkal jobban is teljesíteni. Szörnyű volt, sajnos 3/10.
És most a vasárnapról:
Vasárnap este Szikora Robi csapata, a ByTheWay, illetve Tóth Gabi egyik mentorálja, Csordás Ákos párbajozott egymás ellen… Kérdem én, miért nekik kellett? Hogy van az, hogy a Fat Phoenix most is megúszta?

A párbajprodukciók után érthetően a mentorok nem tudtak megegyezni ki jusson tovább, éppen ezért nézői döntés alapján sajnos a ByTheWay esett ki. A ByTheWay kiesésével pedig a Fat Phoenix lett az év Legjobb csapata! Ez tényleg kész vicc! Nagyon sajnálom a fiúk kiesését, mert tényleg megszerettem őket, és a párbajdalt is nagyon jól előadták.

Mit várok a jövőhéttől?
Én már azzal is beérném, ha végre a Fat Phoenix kiesne már! Azért annak is örülnék, ha a többiek összeszednék magukat, mert elég gyatrák voltak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük