Victorious: Új részek és sorozatzáró epizód Novemberben a Nickelodeon-on!

November 18-tól hétköznap esténként 19:40-től a Nick leadja a sorozat utolsó tizenegy epizódját!

Az egyik kedvenc Nick-es sorozatom sajnos elérkezett az utolsó részeihez! Ráadásul nem is akárhogy rt véget, hiszen a csatorna előbb berendelte a soron következő negyedik évadot, majd pár napra rá kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy meggondolták magukat, és mégsem tartanak igényt a folytatásra, így a sorozat váratlanul, záróepizód nélkül ért véget…

Dan Schneider, a sorozat producere azonban nemrég a Twitter-en jelentette be, hogy mivel a sorozat megérdemelné a méltó befejezést, ezért ingyen megírja az utolsó rész forgatókönyvét, és ha a csapat is úgy gondolja, szívesen le is forgatná!

Időközben a színészek visszajeleztek, hogy ők szívesen benne lennének a lezárásban, ezért már csak Nickelodeon-on múlik, hogy engedélyt ad-e az utolsó rész elkészítésére, melyben természetesen minden elvarratlan szált elvarrnának.

Addig is ne feledkezzünk meg a premier epizódokról, éppen ezért a továbbiakban a csatorna által kiadott közlemény olvasható az utolsó részekről:

Két premier hét új részekkel és egy fergeteges sorozat finálé! Az új részekben többek között a következők lesznek láthatóak:

  • Miután egy csoportos esemény széthullik, Tori és Beck úgy döntenek “fordított randira” mennek, melyen csak olyan dolgokat tesznek, amit normális emberek egy randin soha.
  • Beck randira hív egy lányt, azonban aggódik mit szól majd Jade, így Tori és Andre feladata Jade-nek is randit szervezni, hogy kiegyenlítődjenek az esélyek. Robbie eközben megpróbál kimenteni egy pillangót Cat füléből.
  • Andre Torival marad, hogy együtt dolgozzanak egy dalon az osztálynak, de hamar kiderül, nem éppen a legjobb szobatársak. Jade talál egy nem túl előnyös képet magáról az interneten és mindent megtesz, hogy eltávolítsa onnan.
  • Torit meghívják, hogy énekelje el a himnuszt egy baseball meccsen, amit a TV is közvetít, és aggódik, hogy elfelejti a szöveget, végül azonban sokkal kínosabb helyzetbe keveredik a csapat kabalájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük