Október 6-tól radikálisan átalakul az RTL Klub esti műsorsávja

Október 6-tól hat héten keresztül lesz érvényben az új műsorrend.
A héten leköszön A Konyhafőnök, amely elég szép számokat produkált, így szerintem a folytatás lehetősége adott, jövőhéten pedig kezdetét veszi a Celeb vagyok, ment ki innen harmadik évada, amit, ahogyan 2008-ban is rögtön követi majd a negyedik etap is. A két évad körülbelül hat hét alatt fog lezajlani, a változások pedig eddig lesznek érvényben. Hat héten keresztül nem lesz Dr. Csont (Bones), A Mentalista, CSI, illetve Taxi sem, melyek Szeptember elején tértek vissza új részekkel, illetve a tavaly év eleje óta folyamatosan képernyőn lévő Szulejmán sem lesz látható.
Utóbbi szüneteltetése egy kis port is kavart, hisz a Facebookon külön oldal született, hogy ne menjen szünetre a sorozat, amelyet ezidáig közel 6000-en lájkoltak. Hogy lesz-e valami eredménye, és képernyőn marad-e valamilyen formában a sorozat, az hamarosan kiderül.
Az mindenesetre pozitívum, hogy A Konyhafőnök kiesése miatt az Éjjel-Nappal Budapest egy órával hamarabb indul, így a Barátok közt sem 21.30-kor, hanem már 20.30-kor adásban lesz. De jöjjön részletesen az Október 6-tól érvényes műsorrend a hétköznapokra:
18.00    RTL Híradó
19.05    Éjjel-Nappal Budapest
20.30    Barátok közt
21.05    Celeb vagyok, ments ki innen!
22.40    RTL Híradó
Szombaton elmarad a Fókusz Plusz, helyette Celeb vagyok lesz már18.55-tól, az X-Faktor pedig fél órával később, vagyis 20.30-tól fog kezdeni. Vasárnap is lesz Celeb vagyok, szintén 18.55-től, így az X-Faktor, ha duplázni fog, 20.20-tól lesz a képernyőn.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük