Februárban fordulóponthoz érkezik a This is Us! Végre választ kapunk az egyik legégetőbb kérdésre!

Már attól tartottam, hogy ez sosem következik be.

Sokszor említettem már a blogon, hogy a tavalyi tévés évad legjobb drámai sorozata egyértelműen a This is Us volt, ami lássuk be, joggal lopta be magát az emberek szívébe, és nem véletlenül kapott annyi jelölést különböző díjakra, amelyek többségét sorozatban meg is nyerik. Legutóbb például a DAG-díjkiosztó gálán brillírozhatott a stáb. Akad azonban egy nagyon fontos momentuma a sorozatnak, ami folyamatosan vissza-visszatér, mégis teljes egészében még sohasem válaszolták meg az írók…

Szerintem a szinkronosan követőknek sem fedek fel hatalmas nagy spoilert azáltal, hogy elárulom, a Pearson família családfője sajnos okkal nem szerepel a jelenidőben, hiszen még akkor meghalt, amikor a gyerekek tinédzserek voltak. Ettől függetlenül a családtagjai révén természetesen sokszor megemlítésre kerül a korántsem tökéletes Jack, ahogyan a tragikus esete is, ám az írók eddig mindig csak apróbb részleteket árultak el róla.

Az egyébként zseniális  első évad után én már kezdtem kicsit azon aggódni, hogy addig fogják ezt a szálat elnyújtani, amíg már a rajongók is kifogynak a türelmükből, ehhez képest már rögtön a második évad nyitóepizódja végén felfedtek annyit a történésekből, amiből nagyjából már következtetni lehetett néhány dologra, ám azóta – legalábbis az ötödik részig, ameddig én láttam eddig a sorozatottovábbra sem kaptuk pontos választ. Egészen mostanáig!

A legutóbbi epizódban ugyanis végre betekintést kaptunk a végzetes estére, a következő részben pedig végre mindenre fény derül, ami rendhagyó módon kedd helyett vasárnap este fog adásba kerülni, méghozzá február 4-én. Azért az meglátszik, hogy a csatorna mennyire bízik abban, hogy a nagy titok elárulásával még több nézőt ültethetnek le a képernyő elé, ugyanis biztosan nem véletlenül időzítették ezt az epizódot a Super Bowl idejére. Pedig ha figyelembe vesszük az eddigi nézettségi adatokat, az rögtön látszik rajta, hogy jelen pillanatban a This is Us az NBC legnézettebb szériája.

A nagy pillanat természetesen kapott egy előzeteset is, amit kivételesen én is megosztok veletek, hiszen nem árul el egyetlenegy spoilert sem a második évad eddigi történéseiről, csakis kizárólag Jackra összpontosít a trailer, ami alapján szinte biztosan érdemes lesz majd a papír-zsebkendőt is előkészíteni az epizód megtekintése előtt… 🙁

Figyelem! Felkavaró képsorok következnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük