A SuperTV2-n folytatódik az Éden Hotel

Hamarosan érkezik a harmadik évad, ám a Viasat3 helyett már a SuperTV2 Képernyőjére.
Nagy meglepetés ez, hisz egy ilyen fajta realityk nem szoktak csatornát váltani, vagy ha igen, csak testvércsatornára szoktak vándorolni, ám itt más a helyzet. Eleve azért volt meglepetés, mert nemrég tették parkolópályára a Big Brother folytatását, mondván nem számoltak a reklámadóval, pedig az Éden Hotel sem olcsó mulatság, mivel mint az első két évad, a harmadik is külföldön forog majd, mégpedig Costa Ricán. Én nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz, illetve, hogy ki lesz majd a műsorvezető. Az első kettőnél Horváth Éva volt, lehet, hogy marad ő is a folytatásban? Idővel kiderül. De nem húzom tovább a szót, a folytatásban az erről szóló sajtóközleményt olvashatjátok, melynek forrása természetesen a TV2 Sajtóosztálya.
Sajtóközlemény – SuperTV2-n az Éden Hotel!
A TV2 Csoport műsorra tűzi az egyik legnépszerűbb stratégiai realityt, az Éden Hotelt. A valóságshow hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.
Kábelportfolióját tovább erősítő programinvesztíciója újabb jelentős állomásához ért a TV2 Csoport. A médiavállalat megállapodást kötött az Éden Hotel képernyőre tűzéséről. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-reality formátuma hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.

Az elsősorban a fiatal, városi nézők körében népszerű valóságshow forgatása a paradicsomi szépségű Costa Ricán zajlik majd, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel várja a játékosokat. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. Az Éden Hotelt a Paprika Latino gyártja a csatorna számára.

György Bence, a TV2 Csoport program- és hírigazgatója a formátumról:

„Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a SuperTV2-t az eddigi népszerű, sajátgyártású műsorok mellett újabbakkal erősítsük és tegyük kihagyhatatlanná mind a nézők, mind ügyfeleink számára. Az Éden Hotel minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult: nem egy átlagos reality, sokkal több annál. Egy igazi stratégiai játék, ahol nem elég, ha egy szereplő jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük