New Girl: Az első évadról

Alapjában véve nem volt rossz.


Mikor megírtam a Bakancslistámat, akkor szembesültem vele, hogy egyetlen egy vígjáték sincs, amit szívesen megnéznék. Ezért keresgélésben kezdtem, és az első választásom a New Girl-re esett. A Pilot egész jó volt, ezért megsem álltam egészen az évadzáró részig. Azt kell, hogy mondjam, teljességében nem volt annyira jó a sorozat, mint a pilot volt. Nem volt rossz, de nem érzem azt az érzést, hogy nekem azonnal folytatnom kell, mert tudni akarom, hogyan tovább.


Spoileresen folytatom továbbiakban.

Az alapsztori a következő: Jess-nek (Zooey Deschanel) új albérletet keresni, mert a barátja, akivel évekig volt együtt, megcsalta. Ekkor köt ki a három pasinál: Nick (Jake Johnson), Schmidt (Max Greenfield) és Coach (Damon Wayans Jr.) pedig kiadják neki egyik szobájukat. Az egyik csalódás számomra, hogy Coach a folytatásban már nincs benne, és igazából nem is nagyon magyarázzák meg hova tűnt. Pedig nagyon szimpatikus volt a karakter. A helyére jött Winston (Lamorne Morris), akit viszont nem sikerült megszeretnem, sőt nagyon utálom mind a karaktert, mind a színészt! Egyszerűen nem szimpatikus, beképzeltnek tűnik és kész. Nagymértékben ő is közrejátszik abban, hogy egy ideig biztos nem folytatom a sorozatot. Ó és majdnem kihagytam az utolsó főszereplőt, ő pedig Jess legjobb barátnője, aki modell: Cece (Hannah Simone).

A történettel tehát nincs baj, habár Winston-t kiírhatnák, de nem fogják, mivel a harmadik évadban is főszereplő. Zooey Deschanel engem teljesen elbűvölt, és a karaktere is. Már az elején lehetett látni, hogy Jess-nek nem közönbös Nick és ez igaz fordítva is. Drukkoltam nekik, hogy végre jöjjenek össze, de sajnos az első évadban ez nem jött össze. A másik páros, akit nagyon kedvelek, az Schmidt és Cece. Nagyon jók voltak a közös jeleneteik. Nem szeretnék most litániát írni, mert voltak benne jó részek, veszekedések, vicces jelenetek. Mostanában próbálok egy kicsit Spoilermentes lenni, hogy ne lőjem le a nagy poénokat.

A színészekről annyit, hogy Lamorne Morris-on kívül senkivel sincs baj, sokkal jobb lenne a sorozat Winston nélkül, illetve ha visszatérne Coach.

Értékelés: 7/10.
A Jóbarátoknál jobban tetszik, de Winston miatt kénytelen vagyok levonni legalább fél pontot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük