Mom: Az RTL II-re érkezik Anna Faris vígjáték sorozata!

Régóta esedékes volt már a magyar premier.

Végre hazánkban is bemutatkozik Anna Faris vígjáték sorozata, a Mom, ami a tengerentúlon nemrég kezdte meg a negyedik évadát. A sorozatot az RTL vette meg, és az RTL II műsorán kell majd keresni Anyák gyöngye címen, a névválasztás pedig igen ötletes lett szerintem. Az első rész Október 24-én, hétfő este 18:05-kor kerül adásba, minden hétköznap képernyőn lesz, de a többi epizód már 17:05-kor kerül majd adásba!

mom-01

A sorozat tulajdonképpen Anna Faris karaktere, Christy köré épül, aki pincérként dolgozva, egyedül próbálja eltartani két gyermekét, eközben pedig minden erejével azon van, hogy ne szokjon vissza az alkoholra. Dolgát megnehezíti édesanyja váratlan felbukkanása, aki szintén alkoholproblémákkal küzd, valamint az egyik ex-pasija is, aki történetesen a kisebbik gyerek édesapja…

Bár az alapsztori elég drámainak hangzik, mindezt persze poénos köntösben próbálják tálalni az írók. Anno az első részt még én is megnéztem, ami bár nem aratott nálam olyan sikert, mint azt vártam, mégis úgy terveztem, hogy idővel folytatni fogom, aztán mégsem így történt. Na majd most, a szinkronos premierbe én is belekukkantok, aztán lehet kedvet kapok a folytatáshoz!

http://2.bp.blogspot.com/-d_jLn567jRQ/VlbQszd7_GI/AAAAAAAAHu0/AHfZoPGkfoU/s1600/bg07.png

Mom (Anyák gyöngye) s01 – Premier: 2016. Október 24. Hétfő 18:05 RTL II

Folytatás: Keddtől Minden hétköznap 17:05

http://2.bp.blogspot.com/-d_jLn567jRQ/VlbQszd7_GI/AAAAAAAAHu0/AHfZoPGkfoU/s1600/bg07.png

mom-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük