Július 30-án tér vissza a Teen Wolf az utolsó tíz epizódjával!

Nem mindenki számára ér vége happy enddel a sorozat.

Közel fél év után végre visszatér a sorozat az MTV képernyőjére, mégpedig a hatodik és egyben utolsó évad második felével, amely tíz epizódból áll majd. Eddig összesen két rövid előzetes jelent meg a premierrel kapcsolatban, az igazi trailer majd csak a San Diego-i Comic Conra érkezik, ahol egészen pontosan július 20-án fog fellépni a stáb.

Az utolsó részek egyébként új időpontot is kaptak, hiszen az eddigi keddi vetítések helyett vasárnap lesznek láthatóak az epizódok. A sorozat így minden bizonnyal márciusban fog finálézni, amely utolsó epizódja egyben a jubileumi századik rész is lesz.

És. hogy pontosan mi várható a véghajrában? Nos, egészen pontosan nem lehet tudni, az eddigi információk alapján viszont semmi jóra nem számíthatunk. Stilinski seriff megformálója, Linden Ashby a napokban nyilatkozott a visszatéréssel kapcsolatban, elmondása szerint nem mindenki fogja megélni a boldog befejezést, vagyis sajnos számíthatunk még Allisonhoz hasonló kaliberű halálesetekre.

A hűséges rajongókat mégsem a sztori érdekli jelen pillanatban a leginkább, hanem, hogy szeretett karakterük, Stiles vajon visszatér-e elbúcsúzni vagy sem. A kérdés nagyon is jogos, hiszen Dylan O’Brian még a századik rész megünneplésén sem vett részt. Azt már a 6A évadzáró epizódjából kiderült, hogy Stiles felvételt nyert a George Washington Egyetem FBI előképző programjában, így ideje nagy részét távol fogja tölteni, viszont folyamatosan kapcsolatban áll majd édesapjával. A forgatáson részt vevő statiszták egyébként egyszer találkoztak vele a 6B felvételén, így nagyon is elképzelhető, hogy legalább egy rész erejéig visszatér, aztán majd meglátjuk, hátha sűrűbben fog hazalátogatni.

A továbbiakban az eddig megjelent két rövid előzetest tekinthetitek meg, amelyek afféle ráhangólódásnak tökéletesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük