Új posztert és ajánlót kapott a Shadowhunters harmadik évada!

Alig három hetet kell már csak a rajtig.

Március 20 bizony mindjárt itt van, éppen ezért az egyre csak közelgő premier miatt egyértelműen beindult a marketingdömping a sorozat körül, hiszen folyamatosan jönnek kifele az előzetesek, legutóbb például a poszter mellé megkaptuk az évadnyitó epizód rövid részletét is, amelyben Clary van a középpontban, aki végre megkapja tisztes elismerését az eddigi cselekedeteiért. Nézzétek csak:

De aki jobban kedveli az akciósabb jeleneteket, azoknak is tudok ám kedvezni két trailerrel is, amelyek közül rögtön az elsőben minden alvilági teremtés anyja, Lilith mutatkozik be:

De a romantika híveinek is tartogattam ám két előzeteset, amelyek értelemszerűen a sorozat két legnépszerűbb párosa körül forognak. Nem, Izzie sajnos egyikben sem kap fontosabb szerepet, ellenben Alec és Magnus illetve Clary és Jace annál inkább. Ráadásul telis-tele vannak új jelenetekkel! 😉

Végül, de nem utolsósorban, íme a nemrég megjelent vadonatúj plakát teljes életnagyságban, amelyet remélhetőleg karakterposzeterek is fognak követni előbb vagy utóbb. Csakúgy, mint a második évadnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük