Barátok közt: Ábrahám Edit elhagyja a Mátyás Király teret!

Csütörtök este A Fókuszban nyilatkozott először a színésznő a távozásáról.

Villámcsapásként ért a hír, miszerint Berényi Claudia hamarosan eltűnik a sorozatból. Edit távozásával csupán négyen maradnak az alapszereplők közül: Nóra, Miklós, Laci és Vili bácsi.Jó hír viszont, hogy nem örökre távozik, azaz nem fogják megölni a karaktert, ahogy tették azt tavaly R.Kárpáti Péter által megformált karakterrel, Berényi Andrással.
Nemrég ünnepelte 57.születésnapját. Remek formában van, nem igaz?
A távozás tehát nem végleges, Claudia bármikor visszatérhet majd összekuszálni a szálakat, így két legfőbb ellensége Berényi Miklós és Bartha Zsolt nem lehet biztonságban. Őszintén remélem, bízok abban, hogy ez a távozás olyan lesz mint régen Bartha Zsolté, azaz 2000 környékén távozott, a történet szerint börtönbe került, 2003-ban pedig főszereplői státuszban visszatért, és azóta is képernyőn van kisebb szünetekkel.
A kezdetekben, R. Kárpáti Péterrel (Berényi András), akit tavaly írtak ki.
Ábrahám Edit már egy ideje nem forgat, így Claudia pár héten belül távozni fog a Mátyás Király térről. Távozásáról csupán annyit árulhatott el, hogy fordulatos csavarral fog távozni. A felszabadult szabadidejéről is beszélt: elsősorban több időt szeretne együtt tölteni férjével és fiával, másodsorban pedig vissza szeretne kerülni a színház világába, valamint utazgatni is szeretne, és nyelvet tanulni.

További részletek az alábbi videóban:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük