Most már a cím is ismert a The Fosters készülő spin-offjához!

Az Adams-Foster család mégsem búcsúzik végérvényesen.

Még januárban, kvázi újévi hírként derült ki, hogy a FreeFormá avanzsált régen ABC Family öt évad után elkaszálta az egyik sikersorozatukat, a The Fosterst, ám a Pretty Little Liarshoz hasonlóan itt sem voltak képesek teljes mértékben elengedni show univerzumát, ami nem is csoda, hiszen sorra buknak meg az új sorozatai. Szóval a The Fosters is megkapta a lehetőséget a bizonyításra, méghozzá egy spin-off formájában, amely Callie és Mariana köré fog épülni, akik kirepülve a családi fészekből, Los Angelesben kezdik el szárnyaik bontogatását.

Pár hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy még valaki csatlakozhat hozzájuk állandó szereplőként az anyasorozatból, ám erről azóta sem esett több szó, tippre a zárófilmben erről is le fog hullni a lepel, a készülő sorozat címéről azonban a mai nap lehullt a lepel, amelyet ezentúl Good Trouble címen lesz érdemes keresni az éterben.

A pontos kezdési dátumot egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, így tippre nagy valószínűleg csak kora ősszel számíthatunk csak rá, de addig is, ne felejtsünk el megfelelően búcsút venni a The Fosterstől, amelynek a zárófilmje végül három részletben fog adásba kerülni, három egymást követő estén, egészen pontosan június 4-étől egészen június 6-ig, ráadásul olyan vendégszereplőkkel, mint Robert Grant, vagy éppen az Awkward sztárja, Beau Mirchoff. Szóval zsebkendőket előkészíteni, könny biztos nem marad szárazon…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük