Violetta: Új sorozat November 11-től a Disney Channel-en!

Újabb sorozat gyártású sorozat indul a Disney Channel-en.

Mindig is szerettem a Disney-s műsorokat, elsősorban a “klasszikusokat” (Hannah Montana, Waverly Place Varázslói), a mostaniak közül pedig egyértelműen a Sok sikert, Charlie! viszi a prímet! November 11-én egy újabb sorozat rajtol el a csatornán, ezzel bővítve a palettát, melynek címe Violetta. Spanyolországban (merthogy a spanyolok készítik a sorozatot) az első évad már lement, amely összesen nyolcvan részes lett, jelenleg pedig a második évad megy, amely a hírek szerint szintén nyolcvan részes lesz.

Most pedig jöjjön a sorozat ismertetője, ami a Disney.hu oldalról való:
Violetta egy tini, akinek fogalma sincs különleges zenei adottságairól. Tehetségét édesanyjától örökölte, aki híres énekesnő volt, de tragikus balesetben vesztette életét, mikor Violetta még kicsi volt. Germán, Violetta édesapja, nagyon sikeres üzletember, és nagyon szereti kislányát, azonban túl szigorú és védelmező vele szemben. Szomorúságától elvakítva, az édesapa titokban tartja Violetta édesanyjának múltját és sorsát, attól tartva hogy, lánya az édesanya nyomdokaiba léphet.

A baleset után Violetta és édesapja Madridba költöztek, ahol az édesapa felnevelte kislányát, de nem hagyta őt barátkozni a  többi hasonló korú gyerekkel. Germán tudatában van Violetta zenei adottságainak, és támogatja őt, zongoraórára járatja, de távol tartja az énekléstől és a színészettől.

Azonban minden megváltozik, amikor hazatérnek Buenos Aires-be. Violetta ismét elkezd zongoraórákra járni a Studio 21-be, egy híres zeneiskolába. Itt megismerkedik Angie-vel, új tanárnőjével és nevelőnőjével, aki segíti őt tehetségének fejlesztésében. Továbbá, megismerkedik azokkal is, akik a későbbiekben támogatják a tanulásban. Így ismeri meg Violetta Tomást és Leónt, a két, ellentétes személyiségű srácot, akik az ő szívéért küzdenek.

A premier tehát napokon belül itt van, pontosabban:

Első rész: November 11. Hétfő 18:05 Disney Channel
Folytatás: Minden Hétköznap 18:05 Disney Channel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük