Egy sorozatban tér vissza a képernyőre a Hannah Montana illetve a Varázslók a Waverly helyből sztárjai!

A Netflix új komédia sorozatban bizonyíthatnak majd.

Az egyenlőre cím nélküli többkamerás sitcom 10 részes berendelést kapott, és olyan készítők vesznek részt a sorozat készítésében, mint Jack Dolgen (Crazy Ex-Girlfriend). Doug Mand (Így jártam anyátokkal) vagy éppen Kourtney Kang (Doogie Kamealoha, MD) a rendezői székben pedig Pamela Fryman (Call Your Mother) fog bizonyítani.

Eddig két színész kiléte ismert, az egyikőjük Emily Osment, aki a Hannah Montana után rögtön egy saját sorozatot kapott, a Young & Hungry személyében, illetve Gregg Sulkin, akit a Wizards of Waverly Place mellett a Faking It! és a Runaways nézői számára lehet ismerős. Egy biztos, számukra nem lesz idegen a közös munka, hiszen 2014-ben már dolgoztak együtt A Daughter’s Nightmare c. film során.

A Los Angelesben játszódó történet szerint Emily kissé sznob ám annál okosabb karaktere, Chelsea az egyetemi tanulmányait követően miután kifogyott a lehetőségekből, kénytelen gondtalan nővéréhez, Claire-hez és annak barátaihoz költöznie. Így kerül majd be Gregg karaktere a képbe, Claire egyik barátja személyében, a gyakran ing nélkül szereplő személyi edző szerepében, akinek ráadásul még romantikus múlttal is kötődni fog Claire-hez.

A premier időpontja a címhez hasonlóan egyelőre még nem ismert, mindenesetre én tuti benevezek majd rá, már csak Emily Osment és Gregg Sulkin miatt is. Amint még több információ fog kiderülni a készülő sorozatról, arról majd én is igyekszek beszámolni itt a blogon. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük